1500 din za 10 ručnih anticelulit masaža + 10 termopakovanja u Estetic studiju Chic! Popust 81%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Fitness & Estetic studio "Chic" i "Kupoman" spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom i dodatno termo pakovanje po fantastičnoj ceni od svega 1500 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 81% i uštedite 6500 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku. Termo pakovanje dodatno pojačava dejstvo anticelulit masaže!

"Chic" je već dobro poznato ime, a novina je to da je salon nedavno potpuno preuređen i ponuda proširena novim uslugama. Pored standardnih frizerskih i kozmetičkih usluga, mogu Vam ponuditi tattoo i body piercing, kao i obuke za kozmetičare i fitness programe .Vešto, profesionalno i uvek raspoloženo osoblje salona, potrudiće se da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Uživajte u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, stručni tim novootvorenog studija "Chic" Vas ocekuje!


Pitanja

Sanja
27.3.2013. 22:49
Meni su zakazali za kraj maja,a kupon vazi do 18.aprila,nadam se da u maju nece biti da me vrate sa obrazlozenjem da mi je vaucer istekao.
Kupoman
Sanja, nije problem ako ste se javili na vreme i oni vam zakazali tretmane tada. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Estetic studio CHIC

Miće Radakovića 2d, Beograd
063/62-5060, 011/261-1616

Vaučer važi

do 18.4.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme: radnim danima od 09:00 do 21:00, subotom od 10:00 do 20:00
  • Kontakt telefon studija: 063/62-5060, 011/261-1616

Slične ponude