1500 din za 10 ručnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom i tretmanom zatezanja kože (elektrostimulacija) u salonu Niki u centru Beograda! Popust 85%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

Iskoristite popust od 85% i dođite u salon Niki u strogom centru grada gde će Vas dočekati ljubazno i stručno osoblje, kao i nkvaltetna usluga!


Pitanja

bojana
25.2.2013. 09:28
Rezervisala sam kupon za ovu ponudu,da li je kasno da danas uplatim novac?
Kupoman
Bojana, nije kasno. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Niki

Reljina 4, Beograd
064/11 555 35 i 011/26 888 57

Vaučer važi

do 25.4.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Tretman traje 40 minuta - 20 minuta masaža sa limfnom drenažom + 20 minuta elektrostimulacija!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite 1 dan ranije salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: radnim danima od 09:00 do 17:00 i subotom od 09:00 do 15:00
  • Kontakt telefon salona: 064/11 555 35 i 011/26 888 57

Slične ponude