1500 din za 10 tretmana elektrostumulacije sa limfnom drnažom za zatezanje kože, redukciju celulita, mršavljanje, skidanje masnih naslaga u SL Beauty Lab na Novom Beogradu!

4000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • 10 tretmana elektrostumulacije sa limfnom drnažom za zatezanje kože, redukciju celulita, mršavljanje, skidanje masnih naslaga

Beauty Lab predstavlja provereno ime u oblasti nege lica, tela i ruku.
Nudimo savremene estetske tretmane lica i ruku. Tretmani se izvode visokokvalitetnim materijalima i opremom, američkih, evropskih i južnokorejskih brendova. Naša ideja je da kvalitetnu negu učinimo dostupnu svima. Pristupačne cene i kvalitet, kao i ozbiljan i individualan pristup svakom klijentu u rešavanju estetskih nepravilnosti na licu i telu, osnov su svih naših usluga.

Elektrostimulacija se naširoko koristi u području estetske kozmetike. To je tretman kod koga se pomoću električnih impulsa, uzrokuju kontrakcije mišića koji imaju efekt sličan onome koji je dobija vežbanjem. Elektrostimulacijom se postiže efekat poznat kao "pasivno vežbanje", povećava se tonus , dolazi do zatezanja, povećava se volumen, snaga i izdržljivost mišića.

Elektrostimulacija koristi struju niske frekvencije do 200 Hz tzv. neofaradska struja. Primenom neofaradske struje postiže se poboljšanje cirkulacije, ubrzavanje metabolizma, oksigenacija tkiva, eliminacija viška vanćelijske tečnosti. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela pa se u vrlo kratkom vremenu mogu primetiti pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo redukuje celulit.

Aparat koji koristimo poseduje 24 elektrode, što omogućava istovremeno tretiranje i prednje i zadnje strane tela što znatno poboljšava učinak tretmana. Tretman traje sat vremena i obavezno uključuje 20 minuta limfne drenaže na kraju svakog tretmana.

Tretmani se izvode u seriji od 10 uzastopnih tretmana ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za oblikovanje tela i uklanjanje celulita (anticelulit masaža, pakovanja itd.).

http://www.beautylab.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty Lab

Gandijeva 122a, Beograd
063/887-22-62

Vaučer važi

do 16.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 10 tretmana elektrostumulacije sa limfnom drnažom za zatezanje kože, redukciju celulita, mršavljanje, skidanje masnih naslaga!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/887-22-62
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude