1500 din za deset tretmana podizanja i oblikovanja zadnjice sa limfnom drenažom u Body fashion wellness studiju! Popust 90%!

15000 DIN
Ponuda je istekla

Jednostavan i veoma efikasan način kako da uz malo truda dobijete izvajanu zadnjicu postiže se zahvaljujući najsavremenijem aparatu!

Pored podizanja tonusa gluteusnog mišića, tretmanom se postiže reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljša kvalitet kože, poboljša vezivnopotkožno tkivo. Pod uticajem stvorenog rada najsavremenijeg aparata dolazi do povlačenja odnosno podizanja tkiva i tom prilikom dolazi do izbacivanja raznih nečistoća, kao i stimulacije kožnog tkiva. Aparat radi na principu niskofrekventnih struja koje na najbezbedniji način koriguju tonus mišića a dokaz za to je i široka primena struje kako u kozmetologiji tako i u medicini. Tretmani se sprovode u seriji. Broj tretmana je individualan i određuje se prema problemu klijenta. tretman traje 40 minuta!

Tretman podizanja zadnjice u Studiju za oblikovanje tela Body Fashion Wellness je izuzetno prijatan, i pre svega efikasan. Tretman rade profesionalni kadrovi salona, što Vam garantuje visoku profesionalnost, posvećenost i maksimalnu sigurnost u efekte i metode rada. Osim toga u toku tretmana koji je krajnje prijatan, možete se dodatno opustiti dok ste na npr. Facebook-u na našem tablet računaru.

Anticelulit masaže kao i druge vrste masaža u Studiju za oblikovanje tela Body Fashion Wellness obavljaju visoko profesionalni kadrovi studija u veoma prijatnoj atmosferi, što Vam garantuje visoku profesionalnost, posvećenost i maksimalnu sigurnost u efekte i metode rada.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BODY FASHION WELLNESS

Bul. Mihaila Pupina 10i/VP 48 (YUBC), Beograd
011/21-30-960, 064/466-77-35

Vaučer važi

do 4.3.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje 3-4 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00, subotom od 10:00 do 15:00
  • Kontakt telefon salona: 011/21-30-960, 064/466-77-35

Slične ponude