1500 din za extra kombinovani anticelulit program (lasersko uklanjanje celulita + vakum masaža + kriterapija)! Tretman radi doktorka!

6000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • extra kombinovani anticelulit program (lasersko uklanjanje celulita+vakum masaža+kriterapija)

Estetski ideal današnje savremene žene doprineo je da su pristupi rešavanja problema celulita u intenzivnom razvoju. Triactive laser dermologija je rezultat nove tehnologije zasnovane na istovremenom dejstvu lasera, vakuum masaže i hladjenja. Cilj tretmana je sistemsko poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže, čime se naslage celulita uklanjaju. Ovo je jedan od najboljih programa za lečenje celulita, I topljenje masnih naslaga.

U ovom tretmanu udruženo deluju laser, vakuum masaža i krioterapija, međusobno se dopunjujući. Sinergijski rade na ubrzanju metabolizma, tj. sagorevanja masnoće u ćelijama, stvaranju kolagena i jačanju vezivnog tkiva, podstiču cirkulaciju i izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, te se tako uspešno rešava celulit i opuštena koža.

LASER

Laserdirektno aktivira sagorevanje u masnim ćelijama i pražnjenje depoa vezane vode sa toksinima, a aktivira regenerativne procese u tkivima. Takođe stimuliše cirkulaciju kao i sintezu elastičnih i kolagenih vlakana

6 laserskih dioda talasne dužine 808nm ukupne snage 6W stimuliše cirkulaciju, stvara nove krvne sudove, deluje antizapaljenski, uklanja toksine i stimuliše sintezu elastičnih i kolagenih vlakana.

VAKUUM MASAŽA

Vakuum masaža pojačava cirkulaciju i limfnu drenažu, vrši preoblikovanje masnih naslaga, uklanja štetne materije, jača tonus i elastičnost kože, postiže lifting efekat i brzo smanjuje izgled pomorandžine kore.Vakum masaža nije previše intenzivna pa je tretman pogodan i za osobe sa osetljivom kapilarnom mrežom. Pozitivno deluje na ubrzanje cirkulacije i limfe pa samim tim na izbacivanje toksina iz  tkiva, jača tonus kože. Posle tretiranja laserom i vakuumom koža postaje odmah zategnutija što daje lifting efekat na svakom santimetru tela (unutrašnja strana nadlaktica i butina, stomak, leđa…pa čak popravlja i stanje kod strija).

KRIOTERAPIJA

Lokalizovani sistem rashlađivanja kože  smanjuje bolnu osetljivost i uklanja višak tečenosti u tkivima, čime se smanjuje oticanje nogu. Efekat revitalizacije kože, gde je koža glatka, čvršća i zategnutija, vidi se već nakon prvog tretmana. Oblikovanje tela lifting efektom, podizanje zadnjice i zatezanje stomaka, naročito je vidljivo nakon mršavljenja i porođaja. Koža je podmlađena sa jasnom razlikom tretiranih i netretiranih područja. Oticanje se smanjuje i eliminiše, te daje osećaj lakoće u nogama.Krioterapija  pomaže da se otklone otoci i edematozni celulit, a kod težih slučajeva smanjuje bol i osetljivost kože. Takođe dovodi do jačanja zidova krvnih sudova.

Udruženim delovanjem ove tri metode dolazi do vidljivog smanjenja celulita, zatezanja kože i uklanjanja zaostale limfe, što daje osećaj lakoće neposredno nakon tretmana

Osim vidnog smanjenja svih vidova celulita, kao rezultat se dobija podmlađeno i reoblikovano telo (zadnjica podignuta do 2 cm), a opuštena koža se zategne i brzo prolepša, posebno kod osoba između 30 i 50 godina gde rezultati znaju biti – senzacionalni!

Ukupno, posle tretmana debljina sloja celulita i “narandžina kora” na površini bitno su manji, kako na bokovima, tako i na stomaku, oko kolena i na rukama.

NAPOMENA: ovo je izvanredan tretman za PRE i POSLE hirurških intervencija, jer povećava i ubrzava krajnje rezultate. Preporučuje se i nakon većeg gubitka kilograma kao i u postperativnom period nakon hirurskih intervencija gde se nakuplja dosta otoka.

Tretman traje oko 30 min,zavisno od regije koja se tretira i nema perioda oporavka.

Broj tretmana zavisi od stanja pacijenta,obicno 2-3 tretmana nedeljno do dobijanja zeljenih rezultata.Odrzavanje rezultata 1-2 puta mesecno.

U ordinaciji Leona life, anti aging tretmane izvodi sertifikovani lekar estetske medicine,koji preporucuje nakon pregleda pored ovog tretmana da li je neophodno raditi anticelulit mezoterapiju,lipolizu ili neki drugi tretman,,dobijate plan ishrane i savet o suplementaciji.

Vreme je da mislite o svom telu.Ostanite lepe i vitke!!!!!

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 75)
MAJA Sve
Mirjana Strucno, ljubazno i korektno.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 30.7.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Extra kombinovani anticelulit program (lasersko uklanjanje celulita+vakum masaža+kriterapija)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u ordinaciju!
  • Odmah po dobijanju vaučera pozvati ordinaciju na 065/387-73-88 radi zakazivanja termina pregleda!
  • Kontakt telefon: 065/387-73-88
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude