1500 din za kompletno sređivanje malih pasa (kupanje,šišanje, sečenja noktiju,čišćenje ušiju, feniranje, sređivanje sanitarnog dela + GRATIS parfemisanje u LUX salonu za pse DIEGO kod BEOGRADSKE ARENE

2500 DIN
Ponuda je istekla

1500 din za kompletno sređivanje malih pasa(kupanje,šišanje,sečenja noktiju,čišćenje ušiju,feniranje,sređivanje sanitarnog dela+GRATIS parfemisanje u LUX salonu za pse DIEGO kod BEOGRADSKE ARENE.

Briga o našim omiljenim čupavim prijateljima, malim i velikim, nepotpuna je bez održavanja osnovne higijene psa. To podrazumeva brigu o dlaci, redovnom pranju i šišanju, o čistoći ušiju, kao i o redovnom odlasku na detaljne veterinarske i kozmetičke tretmane.Mr. Diego je profesionalni salon, koji pružajući usluge visokog kvaliteta, neguje Vaše kućne ljubimce i brine o njihovoj higijeni i zdravlju.Savremeno opremljen salon, odgovarajuća kvalitetna kozmetika za pse, stručnost naših grumera i ljubav prema psu, čine da Mr. Diego tim na najbolji način neguje i ulepšava naše male prijatelje.Bez obzira na uzrast, rasu ili veličinu psa, naše osoblje će pronaći najbolje rešenje za Vas i Vašeg psa.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Diego salon

Bul. Zorana Djindjica 45/16, Beograd
011-31-31-121,

Vaučer važi

do 2.9.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jedan tretman!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 011/31-31-121, 062-1149599
  • Radno vreme: 09h-18h

Slične ponude