1500 din za lasersko uklanjanje kapilara u Laser centru Viva! Popust 83%!

9000 DIN
Ponuda je istekla

Kapilari na licu ili na nogama predstavljaju vrlo čest i velik estetski problem posebno ženama. Gotovo da i nema žene koja nema problema s venama i kapilarima. Kod nekih su žena minimalno izražene, dok su kod drugih žena srednje do jače izražene. Obično predstavljaju estetski, ali s vremenom postaju i zdravstveni problem jer se neminovno povećavaju. Zato je potrebno na vreme ukloniti vene i kapilare, čim se počnu razvijati.

Zašto nastaju vene i kapilari? Genetika ima glavnu ulogu u njihovom razvoju. Zato je nekim osobama vezivno tkivo slabijeg kvaliteta i zidovi vena i kapilara su skloniji širenju za vreme stajanja. Hormonske promene (kontracepcija i trudnoća) su takođe bitan faktor, jer estrogen slabi vezivno tkivo koje gradi zidove krvnih sudova. Dugotrajno stajanje i usled toga povećani pritisak u krvnim sudovima, povišena telesna težina, fizička neaktivnost, izvori toplote (npr. sunce, solarijum ili vruće kupke), visoke pete, samo su neki od ostalih faktora koji podstiču razvoj kapilara.

Terapija laserom je bezbedna, efikasna, bezbolna i najbolja terapija za male krvne sudove na licu i telu sa fantastičnim i trajnim rezultatima. Laserski snop svetlosti (HFX technology)talasnih dužina 480-590nm prolazi kroz kožu ne oštećujući je i biva resorbovan od strane krvnih sudova. Optička energija ciljano deluje samo na kapilare i trajno ih otklanja, dok okolno tkivo čuva. Ksenonski laserski snop svojim delovanjem daje sve manje vidljive kapilare, dok ih s vremenom potpuno ne ukloni. Tretmani nemaju nikakve neželjene efekte i komplikacije, zahvaljujući strogoj selektivnosti laserskog zraka koji tretira isključivo krvne sudove bez iritacije kože. Indikacije su sve vrste kapilara i venulica na licu i telu.

Tretmani su bezbedni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. Prva tri tretmana se rade sa vremenskim razmacima od po 10 dana, a nakon toga na tri nedelje. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, epilepsija, koagulopatija, u trudnoći i tokom dojenja.

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bul. Mihaila Pupina 10i/vp63 (YUBC),, Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 19.7.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, a najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Jedna osoba može da iskoristi najviše 5 vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do subote od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude