1500 din za magnetni set za pravilno držanje tela: magnetni pojas (potpora) za kičmu i leđa + magnetna traka za zglobove + 2 magnetne trake za kolena!

  • Magnetna potpora za kičmu i leđa

12 pravilno raspoređenih magneta na pojasu specijalno dizajniranom za pravilno držanje vrata, ramena i kičme. 6 magneta, postavljena su duž kičmenog stuba, a drugih 6 na lumbalnom delu kičme. Kaiševi povlače ramena unazad, usled toga se i vrat postavlja u pravilan položaj, kao i kičma. Pojas je u beloj boji, univerzalnog dizajna.
Redovnim nošenjem, 4 - 8 sati dnevno, ovaj pojas sa 12 magneta pomaže pri vraćanju kičme u pravilan položaj i ispravlja ramena. Takođe, pomaže kod eliminisanja bola koji se javlja usled nepravilnog držanja. Pojas je prijatan za nošenje, opušta mišiće leđa, smanjuje ukočenost. Nevidljiv je ispod garderobe, jednostavno se podešava pomoću čičak trake. Kontraindikacija: Potporu ne mogu nositi osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, teškim srčanim i malignim oboljenjima, prisustvom metalnih delova u organizmu, trudnice, dojilje i deca. Pre upotrebe posavetovati se sa lekarom.

  • Magnetna traka za zglobove + 2 trake za kolena

Ovaj proizvod ublažava osećaj neudobnosti u zglobovima, a odlikuju ga udobnost i efikasnost uticaja magneta. Udobni i nevidljivi ispod odeće, pojasevi umanjuju osećaj neprijatnosti u zglobovima i pomažu da pokretljivost zgloba bude lakša i prijatnija. Povez pomaže kod ublažavanja osećaja neprijatnosti u zglobovima i zahvaljujući tome možete opet da se lako i slobodno krećete. Ako povremeno osećate neprijatnost u kolenu dok hodate, trčite ili plešete Magnetni pojasevi će Vam biti od velike pomoći. Pre upotrebe posavetovati se sa lekarom.

Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 30)
Rade SVE OK
Ružica Koristila sam ovakav set proizvoda ranije.

Pitanja

Ljiljana
6.11.2023. 14:05
Molim vas da mi odgovorite da li postoji pojas u više veličina. Pozdrav.
Kupoman
Ljiljana, veličina je univerzalna. :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi od 01.04. do 30.04.

Slične ponude