1500 din za noćenje sa doručkom u sportsko-turističkom centru Ivančević u Aranđelovcu + ulaznica za Aqua park! Popust 40%!

2500 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman je pripremio za Vas jednu sveobuhvatnu ponudu koja će vam obezbediti nezaboravan odmor u Bukovičkoj Banji u Aranđelovcu! U pitanju je noćenje sa doručkom u sportsko-turističkom centru Ivančević u Aranđelovcu + ulaznica za Aqua park! Iskoristite popust od 40% i uštedite 1000 dinara!

"IVANČEVIĆ SPORT & TOURIST RESORT" je sportsko-turistički centar u Aranđelovcu, svega 75 km od Beograda. To je mesto gde možete provesti aktivan odmor i preporođeni otići sa željom da se vratite! U njihovoj  ponudi se nalaze: tri teniska terena, sportska hala za male sportove, fitnes, sauna, masaža, sobe i apartmani vrhunski opremljeni (klima, telefon, kablovska tv, Internet, mini-bar, kafe restoran i letnja bašta (kapacitet 120 mesta) sa bogatom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje

Aqua park Izvor prostire se na površini od 6 hektara uz tri bazena sa mineralnom vodom, moderne atrakcije i najviše tobogane u Srbiji ovaj akva park vam nudi do sada neviđeno adrenalinsko iskustvo. Proverite zašto je u ovom akva parku najbolja zabava ovog leta!

Plan boravka:

1.dan

  • Ulazak u sobe u Ivančić Sport resort do 12h
  • Odlazak u aqua park hotela Izvor od 15h (ulaznica je uračunata u cenu)
  • Od 19:00 slobodno vreme
  • Noćenje

2. dan

  • Doručak
  • Odjava iz hotela

http://ivancevicsport.co.rs


Pitanja

Jelena
1.8.2012. 20:15
Da li je moguce iskoristiti ponudu i vikendom? Hvala
Kupoman
Jelena, moguće je iskoristiti vaučer  i vikendom! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Ivančević sport & tourist resort

Bukuljska ulica bb, Aranđelovac
034/6701-500

Vaučer važi

do 6.10.2012.

Napomene

Slične ponude