1500 din za paket analiza celokupnog zdravstvenog stanja i magneto terapija u ambulanti Active Bio! Popust 75%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

 

  •    Merenje SpO2  - Nivo kiseonika u krvi

Bez kiseonika, naša krv i ćelije postaju toksične i nismo u stanju da efikasno sagorimo otpadne materije. kiseonik je takođe važan kod zaceljivanja rana. kada je nivo kiseonika u krvi visok, osećamo se bolje, imamo više energije, zdraviji smo i misli su nam bistrije. Puls-oksimetar se koristi za procentualno merenje saturacije tj. zasićenja hemoglobina kiseonikom i pulsa preko vrha prsta . Drugim rečima, meri kiseonik u krvi (oksimetrija u %) i puls srca (udar/minuti). Merenja i očitavanja %O2 u krvi - oksimetrija se vrši spektrofotometrijski uz pomoć LED diode (izvor svetla) i foto-ćelije (senzor). Puls se meri i očitava fotopletizmografski (volumen krvnog suda = boja krvi = puls/udar srca).  Koristi se u kućnom lečenju, naročito kod dugotrajne oksigeno terapije u kućnim uslovima koja se primenjuje u lečenju hronične opstruktivne bolesti pluća (hronični bronhitis, emfizem) i bronhijalne astme. Koristi se i u bolničkom lečenju (interna medicina, hirurgija, anestezija, pedijatrija, intenzivna nega itd.), baro komori, službi kućnog lečenja, sportskoj medicini (pre i posle sportske aktivnosti).

  • Merenje pritiska

Polovina odraslog stanovništva boluje od hipertenzije. Polovina obolelih ne zna za svoju bolest. Razlog je u nemerenju ili neredovnom merenju krvnog pritiska.Povišen krvni pritisak je najznačajniji faktor rizika prerane smrti i invaliditeta u civilizovanim zemljama. Nelečena hipertenzija dovodi do velikog broja komplikacija od kojih su najteže srčani i moždani infarkt.Pravovremeno i pravilno lečenje zasnovano na redovnom merenju krvnog pritiska značajno će sprečiti pojavu teških komplikacija hipertenzije, srčanog i moždanog infarkta

  • Quantum Resonance Magnetic Analyser

Quantum Resonance Magnetic Analyserje uredjaj koji spaja  inovacije medicinskih projekata, bio-informatiku, elektrotehniku  i druge nauke. Koristeći kvantnu medicinu kao osnovu, primenjuje naprednu elektronsku opremu za prikupljanje najtananijih elektromagnetnih signala u potrazi za abnormalnostima u radu organa ljudskog tela. Služi za analizu i testiranje, utvrđivanje zdravstvenog stanja i otkrivanje glavnih problema, kao i za davanje standardnih preventivnih preporuka. Ovaj uredjaj  je time individualni vodič i zdravstveni konsultant za celo telo a njene prednosti su neinvazivnost, praktičnost, jednostavnost, trajnost, ekonomičnost.

Promene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promena u nutritivnoj oblasti su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačavač i stižu u kompjuter koji ih potom procesira upoređujući dobijene rezultate sa onima koje spadaju u normalne kvantne vrednosti. Veličina dobijenih vrednosti ukazuje na prirodu i vrstu promena ćelijskih vrednosti, a eventualni poremećaji se objašnjavaju kao klinička slika

  • MAGNETOTERAPIJA  terapija stresnih stanja

MAGNETOTERAPIJA - predstavlja primenu energije elektromagnetnog polja u terapiji. Terapija magnetom poboljšava cirkulaciju, poboljšava metabolizam, stabilizuje krvni pritisak, pojačava imunološki sistem, deluje na endokrini i nervni sistem, stimuliše proizvodnju endorfina i serotonina, ublažava stres i depresivna stanja.Pod dejstvom pulsirajućeg magnetnog polja određenog inteziteta i frekvencije, sadržaj kiseonika u tkivima se povećava i do 200% u odnosu na startne vrednostiPrimenjuje se u ortopediji, fizijatriji, reumatologiji endokrinologiji, neurologiji, sportskoj medicini, u terapiji hroničnog bola, u prevencijii terapiji stresnih stanja.


 


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Active Bio ambulanta

Vojvode Bojovića 5, Novi Sad
021571915, 0628190049

Vaučer važi

do 20.1.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Ponuda važi za oba pola!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: pon-pet 09-13h i 17-20h, sub 09-13h
  • Kontakt telefon: 021/571-915, 062/8190-049

Slične ponude