1500 din za paket od 2 manuelne anticelulit masaže + 3 ultrazvučne masaže + 5 tretmana elektrostimulacije u klubu Maximus Z! Popust 75%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Maximus Z" pripremili su za Vas anticelulit paket koji obuhvata 2 manuelne anticelulit masaže, 3 ultrazvučne masaže i 5 tretmana elektrostimulacije uz popust od 75% i uštedu 4500 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Ultrazvučna anticelulit masaža je tretman dubinskog otklanjanja celulita ultrazvučnim talasima. Pogodan je za sve, a naročito se preporučuje ženama sa izraženim kapilarima i venama. Ova masaža podstiče razgradnju masnog tkiva koje je nešto tvrdokornije. Zagrevanjem kompletnog tkiva, poboljšavanjem metabolizma i cirkulacije, zvuci prodiru izuzetno duboko i izazivaju izbijanje dubokog celulita na površinu što dovodi do otklanjanje dubinskih slojeva celulita.

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

Sportsko-rekreativni klub za žene "Maximus Z" nalazi se u Zemunu. Moderno opremljen, uz uvek dobro raspoložene instruktore i kozmetičare brine o Vašem telu, izgledu i tenu, a kada ih jednom posetite uvek ćete se zadovoljni vraćati! Ovde su Vam na usluzi stručni treneri koji će Vam pomoći da steknete i održite kondiciju!


Pitanja

Bojana
6.7.2012. 11:57
Da li moze nakon ovog jednog tretmana da se smanji vidljivost celulita?
Kupoman
Bojana, paket služi za eliminisanje celulita, ali rezultati su uvek individualni i zavise i od početnog stanja. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Maximus Z

Rabina Alkalaja 6, Beograd
0645243644 i 063318591

Vaučer važi

do 9.9.2012.

Napomene

Slične ponude