1500 din za paket od 5 ultrazvučnih anticelulit masaža Wellcomet aparatom - specifičan metod podmlađivanja kože, redukcije masnog tkiva i razlaganja celulita u salonu Be You na Slaviji! Popust 90%!

15000 DIN
Ponuda je istekla

Nakon više od 5 godina uspešnog rada u Nemačkoj, "Be You" donosi Beogradu inovativni koncept estetskog salona aparativne kozmetike gde se preciznost i pouzdanost nemačke medicinske tehnologije udružuje i komplementira sa prijatnom uslužnošću u lepom ambijentu. Njihov cilj je da pomoću savršenih alata i neinvazivnim medicinskim metodama, ispune Vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući Vaše novo, slobodnije i lepše "Ja"!

Nemačka firma Wellcomet je patentirala specifičnu metodu ultrazvučnih tretmana rejuvenacije kože, redukcije masnog tkiva i razlaganje celulita pod nazivom LDM (Lokalna Dinamička Mikromasaža). Problem zone se tretiraju frekvencijama od 10, 1 i 3 MHz koje alteriraju izmedju 100 i 1000 puta u sekundi, čime se stimulišu ćelije kože na obnavljanje, bolju razmenu materija, čišćenje (detoksinaciju) kao i produkciju kolagena i elastina. Prednost ovog aparata u odnosu na klasične ultrazvučne aparate je što se unapred definisanim i klinički ispitanim programima frekvencija, intezitet i snaga ultrazvučnog zračenja automatski izmenjuju u toku samog tretmana. Odlični rezultati se postižu kod tretiranja celulita, jer ultrazvuk ne deluje samo mehanički na ćelije kože (kao kod LPG ili vakuuma ili klasične masaže) već deluje i na mikroćelijskom nivou, povećavajući poroznost membrane ćelije (što olakšava dehidrataciju iste), povećavajući likvidnost ćelijskog medjuprostora (što olakšava razmenu materija i detoksinaciju ćelija) i podstiče same ćelije na reprodukciju, kao i na lučenje kolagena (vec nakon 5 tretmana) i lučenje elastina (nakon 10 tretmana). Naš anticelulitni program podrazumeva 30 min tretiranje LDM ultrazvučnom metodom. Rezultati su vidljivi vec nakon 3-4 tretmana, a odličan uspeh, u trajanju od barem 6 meseci do dve godine, je garantovan za celulit 1 i 2 nivoa već nakon 10 tretmana. Preporučuje se kura od 10-12 tretmana da bi se u potpunosti razgradio celulit. Efekat je vidljiv već nakon 3 - 4 tretmana. Koža će biti dobrog izgleda sledećih 6 meseci do 2 godine, u zavisnosti od ishrane, načina života, kvaliteta životne sredine i genetskog faktora, tj. brzine kojom telo ponovo pravi masne grudvice.

Na slikama ispod možete videti izgled nogu nakon 5 i nakon 10 tretmana!

http://www.befreebeyou.com


Pitanja

natasa
12.11.2012. 01:04
ako kupim kupon u ponedeljak(tj.danas),kad najkasnije moram da uplatim?
Kupoman
Nataša, sutra ili eventualno prekosutra! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Be You

Makenzijeva 23, Beograd

Vaučer važi

do 12.12.2012.

Napomene

Slične ponude