1500 din za SPA RELAX kartu za opuštanje i uživanje (jakuzzi sa bisrnom kupkom, parno kupatilo, infracrvna sauna, hidrogalvanska kada sa hidromasažom) u novom LUX medicinskom centru SPORT MEDICAL ALLIANCE!

5000 DIN
Ponuda je istekla

1500 din za SPA RELAX kartu za opuštanje i uživanje (jakuzzi sa bisrnom kupkom, parno kupatilo infracrvena sauna, hidrogalvanska kada sa hidromasažom) u novom LUX medicinskom centru SPORT MEDICAL ALLIANCE!

Kako bi naša ponuda bila kompletna u cilju Vašeg potpunog oporavka, opuštanja i boljeg zdravstvenog stanja, klinka Sport medical alliance nudi i spa&wellness sadržaj.SPA&WELLNESS je mesto gde možete osetiti opuštanje i relaksaciju, prepustiti se trenucima uživanja, tokom kojih ćete obnoviti i preporoditi Vaše telo i energiju. U sastavu našeg spa centra naći ćete: jacuzzi, saunu, parno kupatilo, četvoročelične kupke, a da bi ugođaj bio kompletan imamo i hidromasažu.Odaberite pravi program koji će Vas dovesti do stanja potpune relaksacije u kojem ćete zaboraviti na obaveze, stres i spoljašnji svet i prepustiti se uživanju u našem centru.

http://sportmedicalalliance.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sport Medical Alliance

Kirovljeva 15, Beograd
0113573143

Vaučer važi

do 15.5.2015.

Napomene

  • Vaučer važi za spa kartu u trajanju od 2h!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontak telefon: 0113573143

Slične ponude