1500 din za tretman trajnog laserskog izbeljivanja zuba (sat vremena) najkvalitetnijim Opalesence gelovima u Arena Estetik centru! Popust 75%!

6000 DIN
Ponuda je istekla

U Arena Estetik Centru uklonite dugogodišnje mrlje nastale konzumiranjem kafe, kole, vina, alkohola, cigareta, lekova. Nudimo Vam najefikasniji način laserskog  izbeljivanja vitalnih zuba karbamid pf gelom. Ceo proces je bezbedan i bezbolan i izbeljuje vitalne zube do 12 nijansi! Ceo proces izbeljivanja zuba je bezbolan i traje nešto manje od sat vremena  u samo jednom odlasku. Ceo proces se moze ponoviti jos jednom u dva dolaska za dugotrajniju belinu.

Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno sigurna i efikasna.Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST.Koristi se plavo-zelena laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube blagim plavo-zelenim svetlom.Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti.Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat. Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavo-zelenu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata.

"Arena Estetik Centar" je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu!

http://www.arenaestetik.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Arena Estetik Centar

Antifašističke borbe 18, lokal 9, Beograd
064/4040-450, 011/3121-860

Vaučer važi

do 30.9.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centra i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do subote 10:00 do 21:00
  • Kontakt telefon centra: 064/4040-450, 011/3121-860

Slične ponude