1500 din za uklanjanje do 10 manjih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice-papilomi, keratoze) u predelu vrata, dekoltea i pazuha (laserski ili radiotalasno) u GO Milena Džuverović na Košutnjaku!

10000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • uklanjanje do 10 manjih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice - papilomi, keratoze) u predelu vrata, dekoltea i pazuha (laserski ili radiotalasno)

Ginekološka ordinacija se nalazi u mirnom delu grada, u ulici Arčibalda Rajsa 11b, na opštini Čukarica. U okruženju su naselja Filmski grad, Cerak, Vidikovac, Banovo brdo i Žarkovo. Iako gravitiramo ovim naseljima, kod nas dolaze iz celog Beograda.

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema. Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem. Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene. Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu. Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd. Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja. Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

https://ginekoloskaordinacija.net/ginekoloske-usluge/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 50)
Vesna Doktorka je veoma prijatna, detaljna, objasnjava svaki svoj postupak i ima strpljenja da saslusa. Moja preporuka.
Slobodan Profesionalnost, sjajna doktorka

Pitanja

Tamara
13.8.2018. 19:17
Na sajtu ove ginekoloske ordinacije ne pise da pruzaju usluge koje su navedene u ovoj ponudi. Da li je u pitanju greska? Hvala.
Kupoman
Tamara, nije greška u pitanju, navedeno je nabrojano u sklopu Intervencija na sajtu ordinacije (laserko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma.) :)

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija dr Milena Džuverović

Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
011/23-81-052, 011/25-08-540

Vaučer važi

do 28.9.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: uklanjanje do 10 manjih promena-benignih izraštaja (viseće bradavice - papilomi, keratoze) u predelu vrata, dekoltea i pazuha (laserski ili radiotalasno)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011 2381 052, 011/ 2508 540
  • Potrebno rezervisati termin minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti
  • Adresa ginekološke ordinacije: Arčibalda Rajsa 11b, Beograd, Radno vreme: 12 – 18 h

Slične ponude