15000 din za individualni specijalizovani ONLINE kurs engleskog jezika za kabinsko osoblje (stjuardese i stjuarte) u "SUCCESS SPINNERS" školi!

30000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • individualni specijalizovani ONLINE kurs engleskog jezika za kabinsko osoblje (stjuardese i stjuarte)

Success Spinners se bavi podučavanjem stranih jezika, ali je, pre svega, specijalizovan za učenje engleskog. Pored standardnih kurseva engleskog jezika, u ponudi su: intenzivni kursevi, individualni kursevi, ubrzani kursevi, kursevi poslovnog engleskog jezika (po nivoima), specijalizovani kursevi (u sledećim oblastima: biznis, finansije, računovodstvo, marketing i advertajzing, pravo, ljudski resursi, psihologija, turizam, medicina, mašinstvo, energetika, trgovina, IT, kabinsko osoblje – aviosaobraćaj, odnosi sa javnošću, vojna industrija, itd.), kao i individualni časovi.

Program celokupnog kursa:

Teme u okviru kursa engleskog jezika za kabinsko osoblje
Kurs engleskog jezika za kabinsko osoblje (u aviosaobraćaju) se bavi engleskim jezikom proučavajući teme iz ove oblasti, kao što su: brifing pre leta, dobrodošli na let, nakon uzletanja i tokom leta, hrana i piće, manji problemi putnika, doktor u avionu, hitni slučajevi tokom leta, žalbe putnika, pripeme za sletanje, pozdravljanje.

Jezičke situacije u okviru kursa engleskog jezika za kabinsko osoblje:

U okviru ovih tema, polaznici će imati priliku da se, savladavajući različite jezičke veštine kao što su: govor, vokabular, gramatika, slušanje, prevođenje sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski i pisanje, bave preciznije sledećim situacijama: upoznavanje sa kolegama, informisanje o letu, dobrodošlica putnicima, smeštaj putnika, demonstriranje sigurnosnih procedura, prva obaveštenja, služenje pića, prodaja duty-free robe, identifikovanje problema putnika, rešavanje problema, izvinjavanje putnicima, rešavanje incidenata, priprema za hitnu evakuaciju,
izveštavanje o evakuaciji, odgovaranje na žalbe putnika, poslednji proglasi i provere, davanje informacija u vezi sa odlaganjem sletanja, dolazak na „gejt“ i iskrcavanje putnika (sa studijama slučajeva u okviru svake teme pojedinačno).

Jezičke veštine i gramatika u okviru kursa engleskog jezika za kabinsko osoblje:


U okviru jezičkih veština, fokus će biti i na savladavanju kako da se: proverava, razjašnjava, pokazuje kako nešto funkcioniše, čitaju uputstva u vezi sa sigurnošću, formalno i neformalno govori, bavi potrebama putnika, izrazi u vezi sa „udobnošću“, ponudi izbor, obavljaju novčane transakcije, ustanovljava problem, nudi pomoć, izvinjava, daju instrukcije posadi, razgovara o prošlosti, koriste „linking words“, izražava obaveza, daju preporuke i još mnogo toga.

 

Ocena ponude

4/5 (ocene: 6)
Dragana Sve pohvale za ovu školu, osoblje veoma ljubazno, ažurno i prijatno. Sve su mi detaljno objasnili i uputili u program.
Ana sve,svaka cast

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Success spinners d.o.o.

Bulevar Despota Stefana 15, 1 sprat, Beograd
063/166-4515
spinners.podrska@yahoo.com

Vaučer važi

do 9.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Individualni specijalizovani ONLINE kurs engleskog jezika za kabinsko osoblje (stjuardese i stjuarte) u "SUCCESS SPINNERS" školi!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu! Kupon važi 28 dana!
  • Nakon kupovine vaučera kontaktirati školu i dogovoriti termin! Kontakt telefon: 063/166-45-15
  • Kurs mogu pratiti osobe koje poseduju predznanje na sledećim nivoima: A2, B1, B2, C1, C2!
  • Prijava za kurs traje do 09.08.2020!
  • Kurs je specijalizovan i obuhvata 8 časova po 90 minuta! Časovi se moraju završiti do 06.09.2020!
  • Časovi se održavaju uživo, nisu snimljeni, ne mogu se premotavati unapred ili unazad
  • Jedna osoba može da kupi više kupona ukoliko želi da iste pokloni drugim ljudima, a
    samo jedan može zadržati za sebe!
  • Materijal za rad je uključen u cenu kursa, kao i testiranje (na upit)
  • Prilikom prijave dostaviti broj kupona ili dostaviti sliku vaučera ili naloga za uplatu na meil ili vajber
  • Program rada ovog mesečnog kursa je unapred definisan i u skladu je sa literaturom
  • Važna napomena: Program kursa je program rada za kompletan višemesečni kurs i ne može se preći za mesec dana, već samo inicijalni deo tog programa!

Slične ponude