1540 din za 800 gr junetine ispod sača sa krompirom i povrćem za dvoje + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama) - Konoba Akustik!

2150 DIN
Ponuda je istekla
Autentični restoran srpske kuhinje
Ljubazni konobari
Opuštena i prijatna atmosfera

U cenu je uključeno:

  • 800 gr junetine ispod sača sa krompirom i povrćem za dvoje 
  • dve supe 
  • dva deserta (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama)

Restoran se nalazi u ulici Cara Dušana 13, na Dorćolu.

Osim odlične lokacije, prijatan boravak u Konobi Akustik Vam garantuje prijatno osoblje, gostoljubiva atmosfera kao i brojne usluge koje su našim gostima na raspolaganju. U prijatnoj atmosferi možete uživati u raznim specijalitetima koje ovaj restoran nudi.

Prepoznatljiv po zvucima tamburaša koji svako veče (od ponedeljka do nedelje) upotpunjuju rustičan, unikatan etno ambijent restorana.

Autentični restoran srpske kuhinje "Konoba Akustik" u svojoj ponudi ima širok izbor domaćih jela, kao i jela sa roštilja. Njihovo prijatno i uslužno osoblje i izuzetno opuštena i prijatna atmosfera će učiniti da se osećate kao kod kuće!  Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise Srbije!

https://www.facebook.com/pages/Konoba-Akustik-kafana-sa-dusom/564518603573512


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 1399)
Milisav Kompletan meni i usluga.
Dusica Sve je super cest sam gost t

Pitanja

Coka
10.11.2022. 22:50
Pitanje se odnosi na menadžera restorana. Tražite od mušterija da se najave dan ranije za posetu vaučerom. Pozovem da se najavim i osoblje mi traži da kažem u koliko ću tačno časova doći. Aman pa dal je realno. Kada sam predložio da raskinem ugovor jer ne znam tačno vreme rekli su da dođem pre 17h. Prekinuli su vezu ne znajući ni ko im se najavio. Kako ja sad da znam da li ću taj dan biti uslužnen, da ne dolazim džabe iz Valjeva?
Kupoman
Poštovani, ukoliko Vam je potreban menadžer možete kontaktirati restoran obzirom da ste dobili firmu Kupoman. Tako je prilikom zakazivanja potrebno je reći vreme kada dolaziti, kako bi Vam rezervisali. Možete pozvati restoran na br. tel. 064/513-7828 pa proveriti sa njima. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13, Beograd
064/513-7828

Vaučer važi

do 15.12.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 800 gr junetine ispod sača sa krompirom i povrćem za dvoje + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/tulumbe/pita sa jabukama)
  • Potrebno je rezervisati vaučer minimum jedan dan unapred!Kontakt telefon: 064/513-7828
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u restoran!
  • Povodom uskršnjih praznika restoran nece raditi  02.05.2021. i  03.05.2021.
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer se jedino i isključivo može iskoristiti u restoranu, hrana nije za poneti!
  • Radno vreme: radnim danima do 22h, petak i subota kuponi se ne mogu koristiti posle 17:30h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude