1550 din za Spa dan (dve relaks masaže 30 minuta, sauna i bazen) za dvoje u wellness centru Hotela Park***** u Novom Sadu! Popust 66%!

5040 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Izvrsni maseri
Ljubazno osoblje
Odmor za dušu

Pripremili smo jednu savršenu ponudu za Vas - dve masaže od po 30 minuta i nakon toga su Vam na usluzi zatvoreni bazen i sauna u narednom periodu tog dana u prelepom Wellness centru hotela Park u Novom Sadu!

Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

  • Relax masaža:

Prijatna ručna masaža koja pogoduje svima. Kombinuje lagani dodir, trljanje i gnječenje. Obrađuje celo telo,od stopala do vrata i glave. Relax masaža smanjuje napetost, ubrzava cirkulaciju i ublažava hronični bol. Trajanje masaže je 30 minuta.

  • Bazen:

Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu našeg bazena. Bazen je dužine 13m, širine 6m, i dubine 155cm. Temperatura vode se održava na 28 stepeni. U okviru bazena nalazi se protein bar koji u ponudi ima raznovrsne ceđene sokove, kafe, proteinske napitke i sve drugo što Vam je potrebno da biste povratili snagu i uživali.

  • Sauna:

U wellness centru možete koristiti dve saune, temperature 75°C i 90°C. Obe saune su mešovite, što znači da ih u isto vreme mogu koristiti i muškarci i žene. U sauni dolazi do relaksacije mišica i poboljšanja opšteg psihofizičkog stanja. Redovnom upotrebom poboljšavate otpornost organizma, sagorevate kalorije, ublažavate stres, stabilizujete krvni pritisak, i na prirodan način odstranjujete nečistocu iz Vaše kože

 

http://www.wellnesshotelparkns.com


Pitanja

Jovana
23.8.2014. 20:07

Koliko kosta iznajmljivanje papuca, peskira i bade mantila?

Kupoman

Jovana, za dodatne iformacije i doplate najbolje je da pozovete na broj telefona iz napomena. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Wellness centar Hotel Park

Novosadskog sajma 35, Novi Sad
021/47-22-777 ili 062/290-210

Vaučer važi

do 25.9.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum 3 dana ranije!
  • Treba poneti kupaći, peškir, papuče, a postoji i mogućnost da iznajmite na licu mesta peškir, papuče i bade mantil!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 22:00
  • Kontakt telefon:021/47-22-777 ili 062/290-210

Slične ponude