1560 din za uklanjanje površinskih bora filerima hijaluronske kiseline uz zatezanje i mezoterapiju lica u studiju Albina! Popust 81%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i studio "Albina" pripremili su za vas ponudu koja će vam omogućiti da vratite vreme unazad i podmladite se uz pomoć uklanjanje površinskih bora filerima hijaluronske kiseline, uz zatezanje i mezoterapiju lica !

Tretman se radi hijaluronskom kiselonom Dermclar koja se ubrizgava u bore oko očiju, usana i na čelo. Posle popunjavanja bora koristi se DermesoFirm preparat u kombinaciji sa polivitaminima koji zatežu kožu lica, ujednačuju boju tena i otklanjaju fleke na licu. U zavisnosti od dubine bora tretman se ponavlja na 7 do 10 dana, a rezulatiti su vidljivi već posle prvog tretmana. U zavisnosti od dubine bora potrebno je ponoviti između 6 i 10 tretmana! Ovo je bezbolan i potpuno bezbedan tretman koji će Vas podmladiti i učiniti da izgledate svežije i lepše! Kako je hijaluronska kiselina sastavni deo ljudskog tela, ona je prirodna i potpuno neškodljiva supstanca, a iskusno stručno lice će se pobrinuti da budete potpuno zadovoljni postignutim rezultatima!ijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Hijaluron ima veoma slične efekte kao i kolagen, ali efekti ubacivanja hijaluronske kiseline traju znatno duže! Iskoristite popust od  81% i uštedite 6440 dinara po tretmanu!
 


Pitanja

ksenija
11.6.2012. 01:32
da li bi mogao taj hialuron da se ubrizga u usta umesto da se iskoristi za bore?
Kupoman
Ksenija, ponuda i ova cena važe za popunjavanje bora. U salonu se možeš raspitati o povećavanju usana.  :)

Gde iskoristiti vaučer?

Albina

Maršala Bitjuzova 53, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude