1590 din za medicinsko-terapeutsku masažu celog tela u trajanju od 60 min za dame prirodnim uljem mandarine za ublažavanje bola i opuštanje! Masažu radi licencirani fizioterapeut!Sl Hit-Blok 70!

3200 DIN
Ponuda je istekla
Brzo zakazivanje
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

 • medicinsko-terapeutska masaža celog tela u trajanju od 60 min za dame prirodnim uljem mandarine za ublažavanje bola, i opuštanje!

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 15)
Maja Masaža je sjajna!
Viktoria Sve preporuke! :)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KU Studio Lepote HIT DJ

Jurija Gagarina 27b, Beograd
060/400-53-54

Vaučer važi

do 20.5.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata:  medicinsko-terapeutsku masažu celog tela u trajanju od 60 min za dame prirodnim uljem mandarine za ublažavanje bola, i opuštanje!
 • Masaže radi fizioterapeut!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u salon!
 • Odmah po dobijanju vaučera pozvati salon na 060/400-53-54 radi zakazivanja termina!
 • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Kontakt telefon salona: 060/400-53-54
 • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude