1590 din za spa lekoviti detox relax tretman celog tela u trajanju od 60 min za podmlađivanje i hidrataciju (piling tela + relaks masaža celog tela + pakovanje kremastim algama)-Hit-Blok 70!

3200 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa lekoviti detox relax tretman celog tela u trajanju od 60 min za podmlađivanje i hidrataciju (piling tela+relaks masaža celog tela+pakovanje kremastim algama)

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 12)
Nikola Devojka mi je zadovoljna, zaljubljeno priča o maseru od kako se otkotrljala iz salona.
Andjelka Ljubazno i profesionalno odradjen tretman, uz brzo zakazivanje. Topla preporuka svima!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Usluge masaže i edukacija Studio lepote Hit

Jurija Gagrina 27B, Beograd
060/400-53-54

Vaučer važi

do 15.3.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa lekoviti detox relax tretman celog tela u trajanju od 60 min za podmlađivanje i hidrataciju(piling tela+relaks masaža celog tela+pakovanje kremastim algama)! 
  • Masaže radi fizioterapeut!
  • Ponuda važi isključivo za dame!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 060/400-53-54
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude