1590 din za urološki pregled male karlice ili prostate + ultrazvuk + izveštaj i terapija lekara specijaliste u specijalističkoj ordinaciji interne medicine Ultramedik! Popust 60%!

4000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Specijalistička ordinacija interne medicine "Ultramedik" pripremili su za Vas kompletan urološki pregled i ultrazvuk urotrakta uz popust od 60% i uštedu 2410 dinara! Mislite o Vašem zdravlju! Bolje sprečiti nego lečiti!

Urološki pregled je specijalistički pregled urologa koji na temelju anamneze, kliničkog pregleda i ultrazvučne dijagnostike postavlja tačnu dijagnozu uroloških bolesti i prepisuje terapiju. Urologija se bavi dijagnostikom i lečenjem: bolesti bubrega, bolesti mokraćne bešike, bolesti prostate i bolesti polnih organa. Ultrazvuk urotrakta obuhvata obuhvata bubrege, mokraćnu bešiku, prostatu i testise. Maša ponuda obuhvata  urološki pregled male karlice ili prostate + ultrazvuk +  izveštaj i terapiju lekara specijaliste!

U prijatnom ambijentu ordinacije "Ultramedik", u novoizgrađenom objektu, bez čekanja i u zakazano vreme, pružiće Vam vrhunsku medicinsku uslugu. Svi metodi i postupci obavljaju se sa najsavremenijom opremom. Odabrani tim lekara, specijalista, internista visoke stručnosti i profesionalnom primenom savremenih metoda dijagnostike, rešiće sve Vaše zdravstvene probleme!


View

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija interne medicine Ultramedik

Preševska 74, Beograd
011/382-2786, 064/465-6636

Vaučer važi

do 14.3.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje  unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme ordinacije: od ponedeljka do petka od 10:00 do 19:00
  • Kontakt telefon ordinacije: 011/382-2786, 064/465-6636

Slične ponude