160 din za vaučer za popust na jednodnevni izlet Put pamuka, tradicije i istorije (Beograd-Ovčar Banja-Arilje-Ivanjica) za 1480 dinara!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • jednodnevni izlet Put pamuka,tradicije i istorije (Beograd-Ovčar Banja-Arilje-Ivanjica)

 

Obiđimo manastir gde se blaženopočivši patrijarh Pavle zamonašio, jedinu crkvu u Srbiji posvećenu Svetom Ahiliju sa Plavim Anđelom, gde pamuk ne cveta ali se najbolje obrađuje, gde rađa najbolja malina i grad koji okružuju tri planine (Golija, Javor i Mučanj).


Plan putovanja :

Polazak sa parkinga Muzeja ’’Jugoslavije’’ (’’25.maj’’) u 07,00 h. Skup putnika u 06.30h. Vožnja preko Čačka do Ovčar Banje.

OVČAR BANJA, manastir Blagoveštenje Ovo je jedan od retkih manastira Srpske Svete Gore za koji se tačno zna kada je podignut i ko je bio njegov ktitor. Podignut je 1602. godine i to trudom igumana Nikifora i manastirskog bratstva, u kome se zamonašio Patrijarh Pavle i u kome se nalazi jedan od najlepših ikonostasa u Srbiji. Obilazak manastirskog zdanja. Nastavak puta ka Arilju.

ARILJE-Crkva Svetog Ahilija je smeštena na uzvišenju u središtu današnjeg Arilja i zadužbina je kralja Dragutina (kralj Srbije 1276 — 1282, kralj Srema 1282—1316) sa kraja XIII veka. Izrada freskopisa je završena 1296. godine i izrađen je tradicijama monumentalnog stila srpskog freskoslikarstva XIII veka, a u njemu se ističu portreti samog Dragutina, zatim njegove supruge Kataline i njihovih sinova (Urošic i Vladislav), kao i njegovog brata, kralja Milutina. Kupovina u jednoj prodavnici-fabrici za šivenje veša-rublja.Nastavak puta za Ivanjicu.

IVANJICA: varoš, okružena šumama, biljem i bistrim vodama, još je u predratno doba proglašena vazdušnom banjom, što je i početkom ovog milenijuma državnom odlukom potvrđeno. Nad Ivanjicom je  prelepa Golija  od UNESKA proglašena rezervatom biosfere, usred varoši je Zavod za anemiju u kome se leče malokrvnost, plućna i neurološka oboljenja… Panoramski obilazak znamenitosti: električne central i vodopad, spomenik đeneralu Draži Mihajiloviću i crkvu Svetog Konstantina i Jelene. Slobodno vreme u centru grada do polaska za Beograd.

Povratak u Beograd oko 20h.

CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-prevoz autobusima turističke klase sa audio-video opremom i klimom ( od 40 do 80 sedišta)
-troškovi licenciranog pratioca – vodiča, predstavnika agencije
-troškovi organizacije aranžmana

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
- fakultativni ručak
-putno osiguranje
-ulaznice, koje nisu uračunate u cenu aranžmana, se plaćaju vodiču u autobusu. U slučaju promene cena na lokalitetima, u odnosu na dan izlaska programa, ne spadaju u odgovornost agencije.


FAKULTATIVNI IZLETI i obilasci:

Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika.Minimum za izvođenje fakultativnih izleta I obilazaka je 25 putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza
putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene
informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u program

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Turistička agencija MIVEX

Kumodraška 166, lokal 29, Beograd
011/398-2112

Napomene

  • Vaučer plaćate 160 din, u agenciji plaćate ostatak od 1480 din!
  • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
  • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju vaučera kontaktirati agenciju radi rezervacije mesta!
  • Kontakt podaci agencije: :Tel / fax :  +381 11 398-21-12;  E-mail :  mivex.aranzmani@gmail.com
  • Nakon krajnjeg naznačenog datuma vaučer nije moguće koristiti!
  • VAŽNA   NAPOMENA : Agencija pred putovanje, dva dana, šalje putnicima SMS obaveštenje, koje sadrži  informaciju o mestu i vremenu polaska. Ukoliko ne  dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da obavezno kontakirate agenciju. SMS obaveštenje se šalje nosiocu ugovora ili   rezervacije i istu je dužan da prosledi i ostalim saputnicima.

U CENU ARANŽMANA URAČUNATO:

  • Prevoz autobusima turističke klase sa audio-video opremom i klimom ( od 40 do 80 sedišta)
  • troškovi licenciranog pratioca – vodiča, predstavnika agencije
  • troškovi organizacije aranžmana

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • fakultativni ručak
  • Putno osiguranje
  • Ulaznice, koje se plaćaju vodiču u autobusu. U slučaju promene cena na lokalitetima, u odnosu na dan izlaska programa, ne spadaju u odgovornost agencije.

Slične ponude