1600 din za 10 ručnih anticelulit masaža (30 min) + 10 termopakovanja u termoćebetu (30 min)! Popust 84%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Termo pakovanje dodatno pojačava dejstvo anticelulit masaže! Tretman ručne masaže izuzetno je efikasan u borbi protiv pomorandžine kore, dok jpakovanje utiče na prokrvljenost krvnih sudova i razbija limfne čvorove i na taj način reguliše ponovno nastajanje celulita!

Termo ćebe namenjeno je za kozmetičke tretmane kod kojih je neophodan efekat saune. Tretman se bazira na zagrijavanju tela do tačke znojenja, čime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimuliše se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija cijelog tijela. Koristi se za tretmane celulita, kod povećanih masnih naslaga, viška kilograma, zadržavanja tečnosti, otoka, poremećaja limfne cirkulacije i drugih poremećaja gde je neophodno pre početka drugih tretmana uraditi dobru pripremu kože i potkožnog, naročito masnog tkiva, radi bolje penetracije kozmetičkih preparata, bolje apsorpcije kiseonika i ubrzavanja metabolizma, da bi ubrzali eliminaciju toksina i slobodnih radikala, pomogli bržu regeneraciju i stvorili bolje preduslove za dalje kozmetičke tretmane tijela. Na celulitom zahvaćene zone, ove pažljivo odabrane preparate, treba utrljati prije umotavanja. Ovo je najlakša metoda znojenja i sagorevanja masnoća. Uz termo ćebe koje popešuje izbacivanje toksina i limfnu drenažu, postižu se izvanredni rezultati! Krv cirkuliše bolje i napor na Vaše srce se smanjuje. Šire se kapilari što omogućava kiseoniku da teče efikasnije kroz celo telo. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja. Očekivani rezultati: osnažen metabolizam, sagorevanje masti, mršavljenje, smanjenje celulita i strija, pojačanje energije, poboljšana tekstura kože, smanjeni nivo stresa.

U salonu lepote "Aleksandra" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju: depilacija nogu, ruku, brazilska depilacija, masaža, kiropraktika, tretmani lica, masaža lica (šijacu), parafinsko pakovanje lica, manikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, ojačavanje prirodnih noktiju gelom, pedikir, parafinsko pakovanje i masaža ruku i nogu, profesionalno šminkanje, kao itrajna šminka!U radu se primenjuju savremene metode rada i preparati renomiranih kozmetičkih kuća. Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Bojana
21.4.2013. 00:44
Da li ja mogu da kupim vaucer za nekog drugog? Odnosno, da li ja na svoje ime mogu da kupim vaucer, a da isti dam svojoj sestri npr. ili mami? Da li je bitno na cije je ime? Hvala unapred. :)
Kupoman
Bojana, naravno da možeš. Naši vaučeri imaju svoj jedinstveni broj, nisu na ime i prezime. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Aleksandra

Partizanske avijacije 25/20, Beograd
063/575-339, 011/2280071

Vaučer važi

do 27.5.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Jedan tretman traje 60 minuta!
  • Radno vreme: radnim danima od 10:00 do 20:00 i subotom od 10:00 do 15:00
  • Kontakt telefon salona: 063/575-339, 011/2280071

Slične ponude