1600 din za trajno lasersko uklanjanje akni i fleka od akni u Laser centru Viva! Popust 82%!

9000 DIN
Ponuda je istekla

Uđite u novu 2013. godinu sa čistim, blistavim licem i savršenim tenom! Pripremili smo za Vas lasersko uklanjanje akni i fleka od akni u Laser centru Viva uz popust od 82% i uštedu 8400 dinara po tretmanu!

Akne i fleke na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bez obzira da li ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može rešiti. I to trajno! Kod akni postoji veliki broj krema kojima možete postići manje ili veće efekte, ali laser će Vam na najsavremeniji način rešiti problem. Kod fleki koje su ostale nakon akni nemate mnogo izbora. Fleke ostaju i nakon što izađete iz puberteta. Fleke ne možete ukloniti, već ih možete jedino zamaskirati puderom. Terapija laserom će rešiti Vaš dugogodišnji problem. Akne počinju u adolescenciji usled dejstva hormonskih promena koje stimulišu produkciju sebuma (loja) u lojnim žlezdama i izazivaju zapušenje izvodnih kanala lojnih žlezda. Takođe, uzroci pojačanog lučenja sebuma mogu biti masne kreme, neadekvatna higijena i kozmetika, zagađenje i visoka vlažnost vazduha, kao i određeni lekovi. U zapušenim porama akumuliraju se toksini i razmnožavaju bakterije koje izazivaju hronično zapaljensko oboljenje lojnih žlezda. Na površini kože ovo se manifestuje kao stvaranje akni.

Laser koristi svetlosnu energiju (HFX technology) od 480nm kako bi transferovao potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time podstakao određene procese. Delovanjem na kapilare i lojne žlezde redukuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posledicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona. S obirom da laser primenjuje najnoviju tehnologiju baziranu na ksenonskom laserskom snopu omogućava bezbolno antiinflamatorno i regenerativno dejstvo. Infekcija se smiruje i istovremeno podstiče reparacija struktura derma tako da se osim izlečenja akni, odstranjuju i fleke od akni i dobija  bolji  i lepši ten.Tretman podstiče razvoj novog kolagena pa smanjuje blaže ožiljke, a koža je nežnija i zategnutija. Stimuliše stvaranje novih elastičnih vlakana u koži i tako sprečava pojavu novih ožiljaka i ublažava već postojeće.

Najveće prednosti terapije laserima u odnosu na dosadašnje su:

  • brza je i efikasnija od lekova
  • bezbolna, bezbedna
  • nema neželjenih efekata
  • nema iritacije i crvenila kože u toku terapije
  • nema upotrebe lekova

Ako imate nesavršenosti na licu u vidu fleka, akni ili mitisera, onda obavezno iskoristite svih 82% popusta na laserski tretman koji ih uklanja jednom zauvek. Tretmani su bezbedni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. Prva tri tretmana se rade sa vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga na tri nedelje. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, u trudnoći i tokom dojenja.

Laser centar "VIVA" je specijalizovan za pruzanje estetskih tretmana najnovijim sofisticiranim laserima. Sve tretmane obavljaju iskusni i školovani stomatolozi i kozmetičari. Vrhunska usluga i efekti tretmana najviše govore o njima! Dođite i uverite se i sami!

http://lasercentarviva.com


Pitanja

Vanja
18.12.2012. 13:26
Da li ponuda uključuje skidanje flekica od akni?
Kupoman
Vanja, da, uključuje i to! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bul. Mihaila Pupina 10i/vp63 (YU biznis centar), Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 13.2.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi 5 vaučera!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 12:00 do 18:00
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude