1600 din za vaučer za popust na letovanje u Montekatiniju (5 noćenja + autobuski prevoz) već od 178 evra!

21360 DIN
Ponuda je istekla

1. DAN / BEOGRAD - (Letovanje Montecatini Toskana 2023) 
Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra (savska strana) u 16:30 h, sastanak u 16:00 h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

 2. DAN / MONTECATINI TERME (Letovanje Montecatini Toskana 2023) 

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montekatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka . Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporuka da  baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

3. DAN / MONTECATINI TERME - MARINA DI BIBBONA - BOLGHERI - MONTECATINI TERME

Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Marina di Bibbona. Poznato letovalište na Etrurskoj obali u blizini Livorna koje nudi  plaže od sitnog peska, peščanih dina i borovih šuma. U prvom delu našeg izleta imaćete mogućnost da se kupate na prelepim plažama, a u poslepodnevnim časovima nastavljamo vožnju duž čuvene avenije čempresa duge 5 km koja nas vodi do  šarmantnog  маlog  seoceta  Bоlgeheri gde ćete imati prilike da uživate u predivnom pogledu ka moru ali i šetnji malim kaldrmisanim uličicama sa puno vinoteka. Imaćete priliku da kupite čuvena toskanska vina koja se proizvode ovde. Među najpoznatijim vinima je Tenuta San Guido. Slobodno vreme do povratka za Montekatini.  Noćenje.

4. DAN / MONTECATINI TERME - VIAREGGIO - LUCCA - MONTECATINI TERME

(Letovanje Montecatini Toskana 2023) - Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Viareggio ,jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Ligurijskog mora sa jedne strane i  beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Ligurijskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na predivnim peščanim  plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće  koje je i Giacomo Puccini posećivao. Nakon uživanja na plažama  odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane, Luku. Pešački obilazak: trgovi Napoleone, Amfiteatro i San Mikele, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

5. DAN / MONTECATINI TERME - CINQUE TERRE - MONTECATINI TERME

Doručak. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet u Cinque Terre, Nacionalni park, u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgrađena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske  iz 13. veka, u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve  San Lorenzo iz 14. veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima, sa oko 1700 stanovnika. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Polazak za  Montekatini  u predvečernjim časovima.  Noćenje.

6. DAN / MONTECATINI TERME - LIVORNO - PLAŽA TIRRENO - MONTECATINI TERME  

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete Livornu, gradu koga s razlogom zovu toskanska Venecija. Kanali poput malih ulica kojim svakodnevno putuju mali brodovi čine Livorno gradom kanala Toskane. Razgledanje grada:  Stara tvrđava - ovaj utvrđeni kompleks bio je delo Antonija de Sangallha u šesnaestom veku i izgrađen je na tvrđavi koja je postojala još od srednjeg veka, Katedrala ili Duomo Livornoga iz 16. veka,  Nova Venecija - jedina gradska četvrt koja je nakon Drugog svetskog rata u velikoj meri sačuvala arhitektonska dela i istorijske spomenike, kao što su palate i crkve. Ideja stvaranja ovog  proizlazi iz potrebe da se stvori komercijalno područje povezano preko kanala s lukom, stvarajući urbano jezgro. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak izleta do plaže Tirreno, slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

7. DAN / MONTECATINI TERME - FIRENZA

Doručak . Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Fakultativni  obilazak grada renesanse - Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Đotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

8. DAN / BEOGRAD 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima, dvd, audio oprema) prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 5 noćenja u Montekatiniju sa doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama
 • Usluga predstavnika agencije / vodiča
 • Troškove realizacije programa
 • Dete do 4 godine uz dve punoplatežne osobe GRATIS smeštaj, plaća autobuski prevoz 50eur
 • Drugo dete do 5 godina popust 30% na cenu aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Turistička gradska taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montekatiniju, hotel 3* 1 eur / po osobi, po noćenju - u trenutku objavljivanja programa ). Ukazujemo da odluku o plaćanju i visini obavezne gradske komunalne takse donosi svaka opština pojedinačno, te su ove odluke promenljive, te molimo putnike da to imaju u vidu
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 sobu 85 eur - na upit
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete - cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Viareggio - 25 € / deca do 12. god - 15 €
 • Marina di Bibbona i Bolgheri - 30 € / deca do 12. god - 20 €
 • Cinque terre - 40 € / deca do 12. god - 25 € ( uključen prevoz i vozna karta )
 • Livorno i plaža Tirreno - 25 € / deca do 12. god - 15 €
 • Firenca - 25 € / deca do 12. god - 15 € (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča )
 • CENA PAKETA IZLETA 135 € / deca do 12. god - 80 €

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Byron 3* Smešten u centru mesta Montekatini Terme (Montecatini Terme) na samo 400 metara od termalnog spa centra, hotel Byron nudi klimatizovane sobe. Na raspolaganju je restoran i besplatan WiFi u lobiju. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Butterfly 3* Smešten u Montekatini Termama (Montecatini Terme) na samo 500 metara od termalnog spa centra. Hotel sadrži 1/2 i 1/3 sobe sa kupatilom, wi fi, bar, baštu, terasu.  Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Nuovo Savi 3* Smešten je na glavnoj ulici za trgovinu Corso Giacomo Matteotti u banji Montekatini. Poseduje otvoreni bazen, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 i predstavljaju miks klasičnog i modernog uređenja sa sopstvenim kupatilom i fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Park Moderno 3*  se nalazi u srcu Montekatini Terme, na samom gradskom šetalištu i preko puta prelepog parka. Čuvena termalna banja je smeštena u blizini objekta. Sve sobe su ½ I 1/3 I sadrže drvene podove, klima-uređaj i besplatan bežični internet. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Mirò 3*  se nalazi na centralnoj lokaciji u mestu Montekatini Terme, na 2 minuta hoda od termalnih kupatila. U ponudi ima klimatizovane 1/2 I 1/3 sobe. Sobe sadrže TV, sef, mini-bar i potpuno opremljeno kupatilo. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Miramonti 3*  se nalazi na samo 400 metara od Železničke stanice Montekatini Terme i nudi besplatan parking. Svaka soba je klimatizovana i obuhvata sopstveni balkon. Sobe su svetle i moderne i imaju bele popločane podove i drveni nameštaj. Uključuju TV sa internacionalnim satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Piccadilly 3*  je smešten u centru mesta Montecatini Terme. Ovaj hotel ima 2 lifta, veliku trpezariju, TV salu i dnevni boravak gde gosti mogu da se opuste. Sve sobe su klimatizovane i opremljene TV-om sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, a uključuju i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Cavallotti & Giotto 3*  hotelcavallotti&giotto se nalazi na manje od 10 min hoda od autobuske stanice. Sobe su 1/2 i 1/3. Uključuju TV, mini bar, klima uređaj i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Prati 3* hotelprati.it se nalazi na 10 minuta hoda od centra Montekatini Terme. Ovaj objekat sa 3 zvezdice nudi bar. Sobe u hotelu Prati, kojim upravlja porodica, sadrže moderan nameštaj i klima-uređaj. Smeštajne jedinice uključuju TV i kupatilo sa toaletnim priborom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Reale 3* hotel-reale.it Smešten u centru mesta Montekatini Terme, nalazi se na 500 metara od Glavne železničke stanice u Montekatiniju. U ponudi ima klimatizovane 1/2  I 1/3 sobe. Sobe sadrže TV i potpuno opremljeno kupatilo. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 12)
Ilija Ljubaznost vodica, kao i odnos vodica sa putnicima. Udobnst prevoza i profesionalnost vozaca.
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.

Pitanja

Nikola
4.3.2023. 08:11
Hvala! Da li je vaučer i dalje važeći, da li se i dalje ostvaruje pravo na cene aranžmana koje su ovde navedene?
Kupoman
Nikola, ponuda ja aktivna

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

 • Vaučer plaćate 1600 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina i smeštaja.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
 • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima, dvd, audio oprema) prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 5 noćenja u Montekatiniju sa doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama
 • Usluga predstavnika agencije / vodiča
 • Troškove realizacije programa
 • Dete do 4 godine uz dve punoplatežne osobe GRATIS smeštaj, plaća autobuski prevoz 50eur
 • Drugo dete do 5 godina popust 30% na cenu aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Turistička gradska taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montekatiniju, hotel 3* 1 eur / po osobi, po noćenju - u trenutku objavljivanja programa ). Ukazujemo da odluku o plaćanju i visini obavezne gradske komunalne takse donosi svaka opština pojedinačno, te su ove odluke promenljive, te molimo putnike da to imaju u vidu
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 sobu 85 eur - na upit
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete - cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Viareggio - 25 € / deca do 12. god - 15 €
 • Marina di Bibbona i Bolgheri - 30 € / deca do 12. god - 20 €
 • Cinque terre - 40 € / deca do 12. god - 25 € ( uključen prevoz i vozna karta )
 • Livorno i plaža Tirreno - 25 € / deca do 12. god - 15 €
 • Firenca - 25 € / deca do 12. god - 15 € (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča )
 • CENA PAKETA IZLETA 135 € / deca do 12. god - 80 €

Slične ponude