16450 din za kompletan pregled srca sa 50% popusta (ekg + uz srca + stres test + holter ekg ili holter pritiska + labaratorija + pregled kardiologa i zaključak u "Puls kardiološki centar"!

32900 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • detaljna anamneza
 • EKG
 • ultrazvuk srca
 • stress test-ergometrija
 • holter ekg-a ili holter pritiska
 • labaratorija ( lipidni status, ukupni holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, GGT, eGFR, Kretainin, Glikemija, Natrijum i Kalijum, Faktor rizika za aterosklerozu )
 • pregled kardiologa i zaključak sa savetima

Kompletan kardiološki pregled traje okvirno 90 minuta i podrazumeva: otvaranje kartona, uzimanje anamneze, analizu krvi, EKG, ultrazvuk srca, stres test i pregled kardiologa sa zaključkom.

Poželjno je da dođete obučeni u komfornu garderobu ( trenerka, patike ) kako biste neometano obavili test opterećenja na biciklu. Ukoliko koristite medikamente u okviru svoje terapije, pozovite nas kako bismo Vas posavetovali o uzimanju terapije pre pregleda kao i o uzimanju hrane i vode pre laboratorijskih analiza. Na pregled ponesite prethodne izveštaje i spisak lekova koje korisitie.

Uviđajući urgentnu potrebu za visokokvalitetnom brigom za kardiovaskularne bolesnike i želeći da povećamo pacijentima pristup, dijagnostici i terapijama bez čekanja i odlaganja, veoma smo srećni što možemo da predstavimo prvi takav ambulantni kardiološki centar u regionu.

Zašto uraditi kompletan pregled srca u Pulsu?

Uviđajući urgentnu potrebu za visokokvalitetnom brigom za kardiovaskularne bolesnike i želeći da povećamo pacijentima pristup, dijagnostici i terapijama bez čekanja i odlaganja, veoma smo srećni što možemo da predstavimo prvi takav ambulantni kardiološki centar u regionu.

Puls kardiološki centar nudi brza dijagnostička rešenja za svakog pacijenta, zajedno sa širokim spektrom minimalno invazivnih operacija (kardiološke intervencije). Centar kombinuje znanje domaćeg zdravstva i međunarodne tehnologije koju smo obezbedili preko našeg holandskog partnera. Puls je zasnovan na priznatom i uspešnom modelu holandskog kardiološkog sistema (CCN – Cardiologie Centre Nederland) koji je vodeći centar u Evropi kada je u pitanju lečenje kardioloških pacijenata a sada sve to imamo i u A-bloku u Puls kardiološkom centru.

U Puls kardiološkom centru, koristeći sva neophodna dijagnostička sredstva i testove, u mogućnosti smo da postavimo dijagnozu u roku od 2h. Koristimo najmoderniju opremu i aparate (ultrazvuk, ekg, ergometar, ct skener, laboratoriju) tako da našim pacijentima možemo pružiti najnaprednija dijagnsotička ispitivanja. Iako tehnologija ima duboke korene u kardiologiji, klinički pregled kardiologa ostaje glavno sredstvo početne dijagnostike.

Naš tim čine vrhunskih stručnjaci sa više od 20 godina iskustva u lečenju i dijagnostikovanju kardiovaskularnih oboljenja.

Ukoliko već imate konstatovan kardiološki problem, kontrole i praćenje stanja su nužne kako bi vaša terapija bila adekvatna a vaše zdravstveno stanje stručno praćeno.

Kod pacijenata koji ne osećaju kardiološke smetnje ( ubrzan rad srca, bol u grudima, aritmije, povišen pritisak..) preventivni pregledi su pravi izbor jer su kod kardivoaskularnih oboljenja najvažniji pravovremena i precizna dijagnostika, terapija i lečenje. Takođe ovaj pregled je namenjen i sportistima i rekreativcima koji žele da provere svoje zdravlje.

U Puls kardiološkom centru nudimo sve kardiološke usluge, dijagnostiku i lečenje kvalitetno, bez čekanja i pod jednim krovom.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Sanja Dragicevic професионализам

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalna bolnica iz interne medicine "Puls kardiološki centar"

Jurija Gagarina 22m, L11 A-blok, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 31.12.2021.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Kompletan pregled srca sa 50% popusta (ekg+uz srca+stres test+holter ekg ili holter pritiska+labaratorija+pregled kardiologa i zaključak!
 • Jedan vaučer važi za jednu oosbu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je poneti na pregled odštampan vaučer!
 • Ne postoji mogućnost biranja lekara!
 • Pregled obavlja kardiolog doktor Svetislav Mališić!
 • Kontakt telefoni: 011/7555000
 • Radno vreme: radnim danima od 08h-20h, subotom od 08-15h!
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude