1650 din za RF tretman (nehirurški face lifting) ili topljenje obraza i podbratka u Anti Aging centru Estetic! Popust 70%!

5500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Nauka se već uveliko pobrinula da svi odaberemo za sebe svoj idealan igled, da usporimo starenje i zadržimo sebe onakve kakvi sami sebe volimo, uprkos vremenu. Žal za mladošću prisutan je uvek, al’ kad već ne možemo da vreme vratimo unazad, lepo je znati da možemo makar izgledom da se približimo tom osećaju. I ne samo zbog vizuelnog osećaja i zadovoljstva od pogleda u ogledalo. Danas želimo da produžimo svoje psihološke, radne i fizičke aktivnosti, a da pritom izgledamo sveži i zdravi. Sitne bore i nabori na našem licu neizostavni su deo naših godina, naročito na mestima gde je mimika lica izražena. I zato da ne biste bili u situaciji da Vam estetski hirurzi savetuju da se manje smejete, počnite na vreme da ih ’peglate’ jer i papir je savršen samo ako nije izgužvan.

Danas su Vam na raspolaganju dva RF tretmana, a Vi izaberite koji Vama više odgovara:
  • zatezanje opuštene i atrofirane kože - podizanje tonusa
  • remodeliranje lica (topljenje podbratka i naglašenih obraza)
Tretman se izvodi putem radio frekfentnih talasa tj. fokusirana RF energija stvara jednako zagrevanje slojeva kože (Epidermis/Dermis sve do Xypodermisa). Gubitak elastičnosti kože i njena opuštenost na licu su problemi prouzrokovani starenjem ali i genetskim predispozicijama. Ovi tretmani mogu se preporučiti svima od  18 do 65 godina sa opuštenom kožom i viškom masnih naslaga na licu i vratu ili podbratku. Tretmani su bezbolni i komforni, a vrlo su efikasni za ne-hirurški face lifting i smanjenje obima na svim tipovima i bojama kože. Posle serije tretmana rezultati su dugotrajni.

http://www.aacestetic.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Anti ageing centar Estetic

Bulevar Cara Lazara 82/2, Novi Sad
060/0747-405

Vaučer važi

do 18.12.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje 2-3 dana unapred!
  • Zakazivanje od 12:00 do 17:00 od ponedeljka do petka!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti 2 vaučera i kupiti 2 na poklon!
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 10:00 do 22:00
  • Kontakt telefon salona: 060/0747-405

Slične ponude