1690 din za noćenje u apartmanu za 2 osobe ili 2600 din za noćenje u apartmanu za 4 osobe u Tarskoj kući Viva, Kaluđerske bare!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Planina Tara, netaknuta prirodna oaza, jedno je od retkih mesta koje vam pruža pun doživljaj prirode u njenom izvornom smislu.Mogućnosti aktivnog odmora tokom čitave godine na Tari više su nego raznolike.Tarska kuća Viva kao autentično arhitektonsko rešenje savršeno se uklapa u prostor planine Tare,te vam u svakom pogledu omogućava ugodan i prijatan boravak na Tari.

Imate dve opcije:

  • 1690 din za noćenje u apartmanu za dve osobe u Tarskoj kući Viva
  • 2600 din za noćenje u apartmanu za četiri osobe u Tarskoj kući Viva

Tarska kuća Viva raspolaže sa 4 apartmana od kojih su u prizemlju apartmani 1 i 2, veličine 37m2, koji se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i vanjskom terasom. Na spratu se nalaze apartmani 3 i 4, veličine 34 m2, koji se sastoje od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Svi apartmani su četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.

Tara je jedna od najlepših planina Srbije, pod gustim četinarskim i listopadnim šumama protkanim pašnjacima i livadama. Sve su ređe ovakve oaze netaknute prirode, a jedna od njih je planina Tara u zapadnoj Srbiji. Planinska goropad, reka Drina, gledana sa brojnih vidikovaca liči na tanku, zelenu liniju uvucenu u kanjonski masiv. Prozračno bistra, zelena voda, u kanjonima zastrašujuća, u dolinama pitoma privlači lepotom svojih obala i bogatstvom vodenog sveta ljubitelje prirode i ribolova. Područje Nacionalnog parka Tara nalazi se na 19.200 ha, dok se pod šumama nalazi oko 13.000 ha. Dođite da uživate na ovoj predivnoj planini!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Tarska kuća Viva

Ledenice bb, Kaluđerske Bare, Tara
063/349-794

Vaučer važi

do 22.11.2013.

Napomene

  • Obavezna rezervacija minimum 7 dana ranije!
  • Ukoliko morate otkazati zakazan termin, učinite to minimum 3 dana ranije; u suprotnom, vaučer će se smatrati iskorišćenim.
  • Boravišna taksa je uključena u cenu!
  • Potrebno je kupiti minimum 2 vaučera (za dva noćenja)!
  • Vaučeri se mogu spajati za duži boravak!
  • Kontakt telefon:  063/349-794!

Slične ponude