1690 din za sobne papuče od kašmira/vune ili pojas od kašmira/vune sa magnetom za bolove u kičmi!

2500 DIN
Ponuda je istekla

MAGNETNI POJAS OD KAŠMIRA I KARBONA

Pojas je sa unutrašnje strane (koja se nosi uz samu kožu) izradjen od KAŠMIRA - najkvalitetnijeg prirodnog materiala za posteljinu i odevanje. Kašmir je materijal sačinjen od krzna kašmirske koze (poreklo Indija i Pakistan) izuzetno je nežan i prjatan na dodir, pa samim tim neposredan kontakt sa ovim materjalom direktno utiče na smanjenje stresa, napetosti, i ima umirujuce dejstvo po nervni sistem. Pruža i izuzetna antialergijska i antibakterijska dejstva, zbog lanolina u sebi - masti koju proizvodi sama životinja i koja zbog svog specifičnog sadrzaja deluje rezistentno na viruse, bakterije, mikroorganizme - glavne uzročnike promena na koži. Kašmir je takodje jedan od najboljih prirodnih termoizolatora, jer je životinja radi svoje temperaturne zaštite proizvela dlaku u vidu sitnih vazdušnih komora. Samim tim se ovim pojasem dobija izuzetan termo izolator koji leti štiti od toplote (prijatno osvežava), zimi od hladnoće (uvek topao), nema znojenja (te virusa, parazita, svraba…), štiti od promaje i naglih promena temperature kičme i bubrega, te apsorbuje vlagu.

Sa spoljne strane pojasa se nalazi karbon (tj. karbonska mreža) koji kao najbolji provodnik ili apsorber zaustavlja sve vrste štetnih zračenja. Koja inače dolaze do naseg tela i prave nam velike zdravstvene probleme. Karbonska mreža štiti kako od veštačkih – elektromagnetnih zračenja električnih aparata, uređaja, vodova... tako i od geopatogenih zračenja podzemnih voda. Zračenja podzemnih voda mogu dovesti do otkazivanja, ili problematinčog rada, bilo kog unutrašnjeg organa koji u sebi sadrži tečnost (bubreg, želudac, srce, bešika...) a u slučaju veće izloženosti istim može doći čak i do pojave kancera. O štetnosti zračenja električnih uređaja i vodova ( televizori, telefoni, transformatori, antene, kablovi...) ne treba puno govoriti. Sva ta zračenja ka vama blokira upravo karbonska mreža, sprečavajući time potencijalno pojavu mnogobrojnih oboljenja.

U samoj unutrašnjosti pojasa ušiven je i VATELIN. Material koji potpomaze apsorbciju vlage i znoja sa povrsine kože, onemogućujući tako probleme sa oboljenjima reumatskog tipa (išijas, lumbago, artritis, artroza…).

I mozda najdelotvornija komponenta kod ovog pojasa, koja se nalazi takodje u samoj unutrašnjosti, je MAGNET! Magnet je prirodnog vulkanskog porekla i ušiven je po vertikali tako da prati pravac kičme, pa slicno magnetnoj terapiji u bolnici ili banji blagotvorno deluje na kičmu. A deluje tako sto:

  • poboljšava cirkulaciju (delujući na molekule gvoždja u krvi) - ubrzava metabolizam,
  • deluje na akupunkturne tačke kičme, poput masaže,
  • deluje na obnavljanje koštane srži,
  • izuzetno brzo otkoči i smanji bol u kičmi.

Zato ove pojaseve koriste sa velikim zadovoljstvom svi koji, zbog posla kojim se bave, imaju velike problem sa bolovima u kičmi.Takodje treba pomenuti da se ovaj pojas prvenstveno koristi na kičmenom delu, tj. oko pojasa, zbog pomenute zaštite kičme i bubrega kao najvitalnijih delova tela, ali se izuzetno koristi i na svim ostalim mestima na telu. Pre svega oko vrata, kolena, butine, kuka, ramena, stomaka.. zavisno od toga gde se javljaju problemi, odnosno bolovi. A može se koristiti i kao podloga duž cele kičme prilikom sedenja na fotelji recimo, na sedištu automobila prilikom vožnje, ali i na dušeku tokom cele noci.

NAPOMENA!!! Osobe koje imaju ugradjene metale u telu (stent, pejsmejker i sl.), osobe koje su bile ili idu na hemo terapije tj. zračenja (kancer, tumor), kao i osobe u drugom stanju bi se trebale konsultovati sa svojim lekarom o upotrebi magneta. Za te posebne grupe ljudi u ponudi imamo pojaseve sa svim gore pomenutim komponentama, izuzev magneta. Dok za sve ostale, bez obzira na godine, pol, zanimanje.. poželjna je da što duza upotreba ovog magnetnog pojasa.

PAPUČE OD MERINO VUNE

Stite od:

  • Prehlada – zimi zadrzavaju toplotu tela i cine da noge uvek budu tople
  • Znojenja – leti stite od prevelikih vrucina stopala kao i znojenja
  •  Gljivicnih oboljenja i problema sa kozom stopla - zbog lanolina u sebi deluju rezistentno na mikroorganizme, viruse i bakterije
  • Neprijatnih mirisa nogu - zbog vazdusnih komorica u vlaknu su izuzetno prozracne i nema zadrzavanja mirisa na njima i nogama
  • Reumatskog oboljenja kostiju stopala - apsorbuju vlagu iz svoje okoline u kolicinama i do 30% od svoje tezine
  • Oboljenja unutrasnjih organa - kabonska mreza sa donje strane papuca zaustavlja geopatogena zracenja podzemnih voda
  • Pojave steriliteta i kancera - karbonska mreza stiti i od elektromagnetnih vestackih zracenja kablova u prostorijama ispod kao i pozemnim vodovima
  • Papuce su unisex - i za zene i za muskarce.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Faura Vita d.o.o

Obrenovića bb, Niš
061/168-1003

Vaučer važi

do 7.4.2015.

Napomene

  • Vaučer važi za jedne papuče ili jedan pojas!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Roba se šalje na kućnu adresu!
  • Dostava nije uključena u cenu!
  • Kontakt telefon za sve informacije: 061/168-1003

Slične ponude