1750 din za brazilsko keratinsko Coco choko ispravljanje kose! Popust 85%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Frizersko-kozmetički salon "Exclusive style" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 85% i uz uštedu od čak 10250 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi keratin kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Dođite u salon lepote "Exclusive style" i priuštite Vašoj kosi tretman koji zaslužuje! Iskoristite popust od 85% i uštedite 10250 dinara!


Прикажи Exclusive style на већој мапи

Pitanja

Katarina
5.7.2012. 16:08
U kom vremenskom roku mora da se izvrsi uplata?
Kupoman
Katarina, rok za uplatu je 24 sata po isteku ponude. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Exclusive Š&I

Vojvode Stepe 161, Beograd

Vaučer važi

do 9.9.2012.

Napomene

Slične ponude