1780 din za deset tretmana u Ergoline Collariumu (anti age, otklanjanje strija, ožiljaka, regeneracija i zatezanje kože) u Pure Medical Spa centru!

3700 DIN
Ponuda je istekla

Jedini kolarijum u Novom Sadu, nalazi se u Pure Medical Centru. Ukoliko se pitate šta je Colarium i da li ima veze sa solarijumom odgovor je da. On umanjuje negativno dejstvo korišćenja solarijuma tako što kolagen i elastin koji naša koža gubi prilikom izlaganja zracima u solarijumu ponovo stimuliše svojim kolagenim lampama. Osim što za 40% smanjuje štetna dejstva solarijuma, Colarijum uklanja strije, celulit, bore oko očiju a služi i u rehabilitacione svrhe za sve one koji imaju problema sa postoperativnim ožiljcima. Potrebno je iskoristiti usluge kolarijuma u serijama, pa smo mi za vas napravili ponudu od 6 tretmana koje bi bilo dobro da iskoristite u što manjim razmacima. Potrebno je napomenuti da se od Colarijuma ne crni, nema isušivanja kože, i nema nikakvih negativnih dejstava, dakle svrha mu je regeneracija kože. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nazvati Pure Medical Centar i oni će Vam objasniti sve što Vas zanima vezano za ovaj novi kozmetički uređaj. Isto tako, savete dobijate i na licu mesta, kao i dijagnozu stanja vaše kože koje određuje koliko vam je tačno potrebno tretmana u Colarijumu.

http://www.puremedicalspa.rs

http://www.facebook.com/pages/Pure-Medical-Spa/160878034047818


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Pure Medical Spa

Bože Kuzmanovića 29/1, Novi Sad
062/552-323

Vaučer važi

do 29.1.2015.

Napomene

  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon: 062/552-323

Slične ponude