1790 din za početni kurs engleskog, nemačkog, španskog ili italijanskog jezika!

5900 DIN
Rasprodato

Koliko puta vam se desilo da otputujete u inostranstvo, rešeni da se odlično provedete i upoznate nove ljude i njihov stil života, ali nedugo nakon dolaska na odabrano mesto, prvobitno oduševljenje nestane zbog zbunjenosti i frustracije koju u vama izazivaju neprepoznatljivi zvukovi, maternji jezik lokalnog stanovništva, koji ama baš ni malo ne razumete i ne govorite?

Zato smo mi smislili survivor kurseve - kurseve za opstanak!Survivor kursevi jezika u školi Caput mundi brzo i lako će vas naučiti kako da se sporazumete u najčešćim komunikativnim situacijama u kojima se kao putnik - posetilac neke strane zemlje možete naći, na engleskom, španskom, italijanskom ili nemačkom jeziku za samo pet nedelja, i sa neodoljivim popustom od 70%.

Centar Caput mundi nalazi se na Lionu u ulici Čede Mijatovića 3. Naš tim sačinjen je od grupe mladih, ali iskusnih profesora, sa kojima ćete se dobro provesti, nasmejati, i na zanimljiv način naučiti osnove stranog jezika, uz pomoć savremenih audio-vizuelnih sredstava, po udžbenicima vodećih svetskih izdavača i sve to, naravno, u veoma prijatnom, savremeno opremljenom prostoru.

www.skolastranihjezika.net


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude