1790 din za wellness dan za dvoje (đakuzi + 2 x relaks masaža + celodnevno korišćenje bazena, saune i teretane) u Wellness centru Sanus u hotelu Park! Popust 68%!

5520 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman i wellness centar "Sanus" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti potpuno postizanje psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

Predlažemo Vam da počnete svoj wellness dan sa jednim dobrim treningom u prostranoj teretani opremljenoj po svetskim standardima sa velikim brojem sprava za vežbanje i uvek prisutnim stučnim osobljem koje će Vam rado pomoći i dati sugestiju. Nakon treniga i tuširanja u okviru teretane koja takođe poseduje prostrane tuš kabine, nastavite sa opuštanjem u velikom bazenu i relaksiranje u sauni. Kada se umorite od plivanja i saune, zajedno sa voljenom osobom idite na relaks masažu u trajanju od pola sata. I za kraj, najslađe, uživanje u đakuziju za dvoje! Iskoristite popust od 68% i uštedite 3730 dinara!

Wellness centar "Sanus" se nalazi u okviru luksuznog hotela "Park“ u Novom Sadu i prostire se na komfornih 1500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Profesionalno i stručno osoblje će Vam se naći na usluzi i odgovoriti na sva pitanja vezana za ponudu i program ovog jedinstvenog centra.

http://www.facebook.com/WELNES.SANUS

http://www.wellness-sanus.com/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sanus Wellness d.o.o

Novosadskog sajma 35, Novi Sad,

Vaučer važi

do 25.9.2012.

Napomene

Slične ponude