180 din za dva foto magneta u obliku pravougaonika ili srca sa fotografijom po Vašem izboru u Foto studiju ZRAK! Popust 50%!

360 DIN
Ponuda je istekla

180 din za dva foto magneta u obliku pravougaonika ili srca sa fotografijom po Vašem izboru! Popust 50%! Zamislite koliko puta dnevno prosečan čovek otvori  frižider! Svaki prolazak pored frižidera će biti moment povratka na neke lepe događaje i drage osobe. Nećete ni  biti svesni da danas stotinu puta bacite  pogled  na ta draga lica, koja će uvek biti tu da Vas oraspolože, čak i ako su daleko od Vas. Čak i oni koji nisu kolekcionari magneta za frižider rado će prilepiti dragu fotografiju. Uz to, magnet je i praktičan i ne ostavlja tragove lepka, lako se pere sapunicom i premešta s jednog mesta na drugo. Magnetne fotografije mogu biti idealan poklon koji će oduševiti Vaše prijatelje! Ovi otisci su idealni za ukrašavanje Vaših domova i kancelarija. Bilo koja slika ili fotografija može biti pretvorena u foto magnet!.

Foto-studio "Zrak" osnovan je 1917. godine na Starom gradu u istoj ulici gde se i sada nalazi i tradiciju dugu 95 godina održava kvalitetom,dinamikom i stalnim praćenjem potreba njihovih klijentata. Pored izrade fotografija analognom i digitalnom tehnologijom, preporučuju Vam i sledeće usluge: umetničku obradu fotografija, skeniranje fotografija, filmova i dokumenata, izradu fotografija na keramica, snimanje materijala na DVD, izradu foto šolja, a deo studija je pretvoren u savremeni centar za kopiranje i štampanje sa digitalnih medija. Dobrodošli!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Foto Zrak

Vase Čarapića 5, Beograd
011/263-2241

Vaučer važi

do 25.5.2016.

Napomene

  • Nije potrebno zakazivanje!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Fotografije možete doneti lično ili poslati na email zrakbg@gmail.com (putem senspace-a ili we transfera).
  • Radno vreme foto-studija: poneeljak-petak 9h - 20h, subota od 10h - 15h
  • Kontakt telefon foto-studija: 011/263-2241

Slične ponude