1800 din za 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom u studiju lepote Beauty Darling na Vračaru! Popust 78%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

Uskoro će proleće, pa i leto a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Studio lepote "Beauty darling" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i dočekajte spremne lepo vreme! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža pomaže razmenu materija u organizmu i direktno ubrzava izbacivanje štetnih materija koje pogoduju nastanku celulita. Pomaže u terapiji protiv celulita ali i kod drugih problema s zadržavanjem tečnosti u telu, kao što je otečenost nogu, ruku.

U salonu lepote "Beauty Darling" možete pronaći bogat asortiman usluga. Dođite i uverite se u kvalitet, izuzetno prijatan ambijent i jako ljubazno osoblje!


Pitanja

Dragana
25.2.2013. 22:42
Imam samo pitanje kojom dinamikom se rade tretmani? Da li bih mogla da radim dan za danom?
Kupoman
Dragana, masaže mogu da se rade dan za danom, samo proverite sa salonom slobodne termine za zakazivanje. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty Darling

Stojana Protića 29, Beograd
011/2415-700, 063/1653-736

Vaučer važi

do 25.3.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme:  od utorka do nedelje od 10:00 do 22:00
  • Kontakt telefon salona: 011/2415-700, 063/1653-736

Slične ponude