1800 din za 10 ručnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom i termopakovanjem sa pregledom, dijagnostikom i stručnim savetima u studiju lepote Hani Tri! Popust 92%!

22500 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo za Vas 10 ručnih anticelulit masaža sa limfnom drenažom i termo pakovanjem u studiju lepote Hani tri!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Termo pakovanje dodatno pojačava dejstvo anticelulit masaže! Tretman ručne masaže izuzetno je efikasan u borbi protiv pomorandžine kore, dok pakovanje utiče na prokrvljenost krvnih sudova i razbija limfne čvorove i na taj način reguliše ponovno nastajanje celulita!

Dođite u salon lepote "Hani Tri" i brigu o Vašoj lepoti prepustite profesionalnom osoblju! Rezultati neće izostati sigurno!


Pitanja

Ana
11.6.2013. 11:17
Salon je odlican, a masazama sam prezadovoljna :)

Gde iskoristiti vaučer?

Hani Tri

Milana Jovanovića 14, Beograd
061/720-8345

Vaučer važi

do 3.9.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 19:00
  • Kontakt telefon studija: 061/720-8345

Slične ponude