1800 din za 10 tretmana elektrostimulacije na Body Star aparatu u salonu Lanami u centru grada! Popust 64%!

5000 DIN
Ponuda je istekla
Bogato iskustvo
Profesionalni maseri
Veliki asortiman usluga

"Kupoman" i salon lepote "Lanami" omogućavaju Vam da dovedete Vaše telo do savršenstva uz popust od 64% i uštedu 3200 dinara! Body Star aparat spada u grupu profesionalnih aparata koji izazivanjem mišićnih kontrakcija mikro strujnim impulsima omogućava otklanjanje:

  • celuita
  • skidanje viška kilograma
  • oblikovanje mišića

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

U salonu lepote "Lanami" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju tretmani lica: klasični, biološki i miolift, zatim anticelulit tretmani tela, kao i izlivanje i nadogradnja noktiju! Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

Aleksandra
5.6.2012. 12:51
a jel to tamo kod karadjordjevog parka? msm u tom kraju,gde su one bolnice i klinicki centar? posto je visegradska koliko znam u tom kraju
Kupoman
Ne, Aleksandra, pogledaj mapu, kod glavne železničke stanice, blizu Nemanjine i Savske ulice, nema veze sa Kliničkim centrom. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon Lanami, Irena Stojanović PR

Višegradska 6, Beograd
063/73-42-739, 011/26-44-169

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude