1800 din za 5 tretmana uklanjanja strija u studiju za negu lica i tela Hedona! Popust 64%!

5000 DIN
Ponuda je istekla
"Kupoman" i studio za negu lica i tela "Hedona" pripremili su za Vas takvu ponudu koja će Vam omogućiti da se oslobodite strija! Strije predstavljaju estetski problem i obično se javljaju usled trudnoće, u periodu adolescencije, ili usled naglog povećanja mišićne mase. One se pojavljuju na koži u vidu linija i ne brinite se, nisu štetne po zdravlje! Samo naravno narušavaju Vašu lepotu i vizuelno narušavaju izgled Vaše kože! Iskoristite popust od 64% i uštedite 3200 dinara!
 
Tretmani predstavljaju kombinaciju ultrazvučne i laserske metode. Ultrazvuk frekvenca od preko 16 KHz doprinosi hidrataciji epiderma, poboljšanoj strukturi epiderma, povećanoj mikrocirkulaciji krvi i limfe, povećanoj tonifikaciji mišićnog tkiva. Ultrazvuk će rešiti problem celulita: mekog celulita i tvrdog celulita, ali tu su i programi protiv strija i program za bolju prohodnost kapilara. Laser obuhvata program za umanjenje strija, tri programa za umanjenje celulita (stadium I, II i III) i koristi se najćešće u kombinaciji sa ultrazvukom. Do sada su strije bile nerešiva enigma - kilogrami mogu da odu, ali linije, kao svedoci nekadašnje debljine, ostaju. Ovim programom strije nestaju! Tretman traje u zavisnosti od programa do 30 minuta, a najbolji rezultati se postižu kada se radi svaki dan u seriji koja iznosi najmanje 10 tretmana!

Studio za negu lica i tela "Hedona" ispunjava sve Vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazni deo Vaše svakodnevnice. Uz izuzetno stručan i ljubazan tim koji radi u salonu dobićete odgovor na sve Vaše nedoumice. Hedona predstavlja mesto gde sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koju nude - od tretmana vrhunskim svetskim aparatima i preparatima za lice i telo, egzotičnim masažama do anticelulit masaže i limfne drenaže kao i kompletnim programom za oblikovanje tela. Ovde ćete pronaći sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz  salona. Dobrodošli!

http://www.hedona.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vaučer važi

do 28.10.2012.

Napomene

Slične ponude