1800 din za brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom u salonu Astradas! Popust 85%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Salon lepote "Astradas" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 85% i uz uštedu od čak 10200 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje su zatim učešljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

Salon lepote "Astradas" pruža širok asortiman frizerskih i kozmetičkih usluga u vrlo prijatnom i komfornom ambijentu. Pored svih usluga koje nude odlikuje ih vrhunski kvalitet, niske cene i veoma ljubazno osoblje salona. Podelite sa njima Vaše želje, a oni su tu da uz kvalitetan rad i kvalitetne preparate to realizuju!

http://www.astradas.rs/


Pitanja

Jelena
17.5.2012. 15:28
Koliko unapred treba da se zakaže?
Kupoman
Jelena, to zavisi od salona, moraš proveriti sa njima kada su im slobodni termini! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Preduzeće za promet proizvoda i usluga Astradas d.o.o

Omladinskih brigada 7b, lok.3, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude