1800 din za jedan termin jedinstvene AVANTURE za 2-6 osoba (pronađite skrivene tragove, dešifrujte tajne kodove, rešite zagonetke i prepreke u roku od 60 min) - Adrenalin Escape Rooms u centru Beograda!

4000 DIN
Ponuda je istekla

1800 din umesto 4000 din za jedan termin jedinstvene avanture za prijatelje, porodicu i team building!

U Beograd je napokon stigao novi vid zabave koji je već godinama hit u svetu! U timovima od 2 do 6 igrača pronađite skrivene tragove, dešifrujte tajne kodove i rešite razne zagonetke i prepreke u roku od 60 minuta kako biste izašli iz misteriozne zaključane sobe. Jedinstveno i nezaboravno iskustvo koje ne treba propustiti!

“Escape Rooms” (igre bega iz sobe) su prvobitno bile online igre koje su prerasle u igre u realnom prostoru.Postale su toliko popularne da su za samo nekoliko godina postale globalni fenomen i glavna atrakcija u mnogim gradovima sveta.

Igra je smeštena u misteriozni prostor savršen za testiranje veština uz  dobru zabavu. U timovima od 2-6 igrača zaključanis te u tematskoj sob ina 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje istraživanje sobe, pronaženje skrivenih tragova, otkrivanje tajnih šifri i rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme!

Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje. Sve što je potrebno je vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan! Igre vodimo na srpskom i engleskom jeziku. U slučaju da vam zatreba pomoć u tokuigre, mi smo uvek tu da vam damo nagoveštaje za sledeći korak. Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrataodmah, tako da nema brige!

Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave! Savršeno je iskustvo za prijatelje i porodice, i team building događaje. U tih 60 minuta, osetićete se kao da ste ušli u drugi svet i bićete fokusirani samo na to kako da rešite sve prepreke na vreme!

To je nezaboravno iskustvo koje delite sa prijateljima!

http://www.escaperooms.rs

 www.facebook.com/AdrenalinEscapeRooms

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ADRENALIN ESCAPE ROOMS

Simina 9a,, Beograd

Vaučer važi

do 26.3.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za 1 termin/ekipu (2 do 6 osoba)
  • Jedna osoba može da kupi samo jedan vaučer, koji važi za celu ekipu
  • Adrenalin Escape Rooms su prvenstveno zabava za odrasle, ali deca jesu dobrodošla uz napomenu da bar dvoje odraslih mora biti u ekipi
  • Vaučeri se mogu koristiti za sve slobodne termine radnim danima i vikendom za termine do 18h
  • Obavezna rezervacija termina ubrzo nakon kupovine vaučera na web stranici: www.escaperooms.rs (pri rezervaciji navesti broj vaučera)
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
  • Vaucer važi samo za našu escape sobuTitova tajna
  • Obavezno sa sobom poneti odštampan vaučer

Slične ponude