1800 din za pregled dečijeg ortopeda u poliklinici NS-Lab Klisa u Novom Sadu!

3600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Pregled dečijeg ortopeda u poliklinici NS-Lab Klisa u Novom Sadu

Skrining pregled deformiteta kičmenog stuba kod dece (skolioza, kifoza). Specijalista ortopedske hirugije i traumatologije koji se bavi ovom problematikom na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omaldine Vojvodine, nudi detaljan skrining vašeg deteta kako biste znali da je za vaše dete dovoljno bavljenje sportkim aktivnostima, sprovođenje fizikalnog tretmana ili je potrebo nešto više. Assist. Dr Vladimir Đan je jedini lekar na teritoriji Vojdiodine (i šire) koji može dati adekvatnu procenu stanja kičmenog stuba deteta u razvoju.

Skolioza je deformitet kičmenog stuba. Zbog svoje kompleksnosti i tro-dimenzionalnog karaktera, skoliozu je potrebno korigovati primenom korektivnih sila u sve tri ravni.Kod skolioze dolazi do ispravljanja kičmenog stuba u sagitalnoj ravni, odnosno smanjenja fiziološke kifotične krivine u grudnom delu i povećanja lordotične krivine u lumbalnom delu. Zatim dolazi do pomeranja kičmenog stuba u frontalnoj ravni i rotacije kičmenog stuba, jer se pršljenska tela rotiraju oko uzdužne ose.

Neke skoloipoze se mogu lečiti redovnim sportskim aktivnostima, neke zahtevaju specifičan fizikalni tretman (SHROT vežbe, nošenje midera ili slično) dok se pojedini slučajevi mogu rešiti jedino hirurškim putem, koji je neophodno sporvesti pravovremeno.Na vreme proverite u kakvom je stanju kičma vašeg deteta.

 

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 29)
Sonja Ljubaznost.Brzi rezultati.
daniela primljena u zakazano vreme, ljubaznost osoblja na prijemu, stručnost lekara, mogućnost da za nižu cenu obavim potreban pregled

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika NS-LAB

Svetozara Miletića 24, Novi Sad
021/52-00-92; 064/44-59-993

Poliklinika NS Lab Klisa

Sentandrejski put 106/5, Novi Sad
021/419083

Vaučer važi

do 10.8.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Pregled dečijeg ortopeda u poliklinici NS-Lab Klisa u Novom Sadu!
  • Radno vreme: radnim danima od 07:00 do 20:00h, subotom od 08:00 do 13:00h.
  • Obavezno je zakazivanje pregleda unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 021/419083
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude