1890 din za tri ultrazvučna pregleda (uz abdomena, uz štitne žlezde, uz donjeg dela stomaka - mokraćne bešike-žene ili prostate-muškarci) u Poliklinici Gracia Medika!

9600 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • tri ultrazvučna pregleda sa predlogom terapije (uz abdomena, uz štitne žlezde, uz donjeg dela stomaka - mokraćne bešike - žene ili prostate - muškarci)

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija,Gastroenterologija,Pulmologija,Nefrologija…).Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 403)
Nedeljka Odlicno i profesionalno
Anja Rafailović Profesionalnost, detaljna provera problema i dobra dijagnoza.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 6.1.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tri ultrazvučna pregleda sa predlogom terapije (uz abdomena, uz štitne žlezde, uz donjeg dela stomaka - mokraćne bešike - žene ili prostate( muškarci)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer sa sobom!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00h do 20:30h, subotom od 09:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude