190 din za mesec dana škole plesa po izboru (Salsa/8 časova/, Girl’s staff /4 časa)/, Bachata/4 časa) u ERC MOVIMIENTO u centru Beograda!

2000 DIN
Ponuda je istekla

190 din za mesec dana škole plesa po izboru (Salsa/8 časova/, Girl’s staff /4 časa)/,Bachata/4 časa) u ERC MOVIMIENTO u centru Beograda!

Edukativno – rekreativni centar MOVIMIENTO je udruženje koje se bavi edukacijom, rekreacijom i animacijom dece, odraslih i starih u cilju promocije i afirmacije kreativnog i kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena, kao i aktivnog i zdravog načina života. Kroz izabranu aktivnost i pokret MOVIMIENTO omogućuje ljudima različite dobi aktivan odmor i zdravu zabavu, razonodu i igru što im pomaže da održe dobro zdravlje, pozitivno raspoloženje, fizičku i radnu kondiciju, da ispolje svoje svaralaštvo i maštu, da steknu pozitivnu naviku za smišljen, organizovan, sadržajan i koristan način provodjenja slobodnog vremena i da pronadju kreativne odgovore na sve izazove današnjeg „sedećeg načina života“.MOVIMIENTO pretvara depresiju u radost, odustajanje u istrajnost, suze u smeh, san u stvarnost, ružnoću u lepotu, mržnju u ljubav, odustajanje u borbu, strah u avanturu, dosadu u kreativnost, laž u istinu, usamljenost u igru, uništenje u stvaranje, neznanje u znanje, ogovaranje u pohvalu, kradju u davanje, netrpeljivost u toleranciju, odugovlačenje u delovanje, propast u rast, tišinu u reči, bol u saosećanje, razočarenje u mudrost i mirovanje u pokret.

 Girl’s stuff - Ukoliko želite da unapredite i ulepšate vaš način plesanja treba da se odlučite za Girl’s stuff. Akcenat je stavljen na one plesne elemente koji čine stil ženskog pola. Kroz učenje ovih elemenata, postižete pravilno držanje tela i ruku, pravilno korišćenje koraka i pokreta, vežbanje balansa, vežbanje izolacije tela, ukrašavanje vašeg plesanja, sigurnost u vaše plesanje, kao i veću slobodu u izražavanju i interpretaciji muzike. Devojke postaju ženstvenije i senzualnije i dodaju svom plesu ženski dodir. Ukoliko vašem plesu nedostaje sjaj koji želite, razmislite o pohadjanju ovog kursa koji će vam pružiti nove načine da se krećete i iskažete sebe kroz ritam muzike uz koju plešete, veće zadovoljstvo i uživanje u plesu, kao i da svojim plesom zablistate i zasenite na podijumu. Koreografije se osmišljavaju uz pesme Rihanne, J Lo, Nicky Minaj, Beyonce i sadrže booty shake, tweking, burlesque, cabare and striptize pokrete. Časovi se održavaju jednom nedeljno i traju 60 minuta. Sa damama će raditi Ana. Devojke trebaju biti starije od 18 godina.

Salsa je pre svega vrlo lep i interesantan ples, koji može biti i sporiji i vrlo energičan po tempu, izuzetno atraktivan i erotičan po načinu plesanja. Iako ima jako mnogo figura, kombinacija i mogućnosti, ipak je prilično laka za učenje i ne traži nikakvo prethodno poznavanje plesa. Štaviše, već posle nekoliko naučenih figura „novopečeni“ salserosi mogu odlično da se zabave plešući Salsu, pogotovo što ne zahteva puno prostora i idealna je za žurke i gužve. Ona je jedan od retkih plesova koji jednako lepo izgleda kada se igra sa partnerom, u grupi od nekoliko parova sa jedinstvenom koreografijom (rueda ili krug), ali i pojedinačno u grupi (linijska salsa). Na našim prostorima najzastupljeniji je Kubanski stil, koji i mi preferiramo i predajemo na našim časovima. Časovi se održavaju dva puta nedeljno i traju 60 minuta, struktuirani su od zagrevanja, učenja novog gradiva i ponavljanja starog.

Bachata je senzualan, osećajan i romantičan ples koji se pleše uz istoimenu muziku. Razlikuje se nekoliko stilova – dominikanski, tradicionalni, moderni i bachatango – koje ćemo mi kombinovati na časovima. Kroz časove bachate ćete se upoznati i sa elementima drugih plesova, kao što su kizomba i tango, a sve u cilju Vašeg plesnog napredovanja. Časovi su jednom nedeljno i traju 60 minuta.

http://movimiento.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

MOVIMIENTO

Lomina 48, Beograd
064/270 22 19

Vaučer važi

do 27.4.2016.

Napomene

  • Salsa počinje 04.04.2016., a završava se 27.04.2016., termini su: 2x nedeljno, ponisredaod 18:30-19:30h
  • Girl’s staff počinje 05.04.2016., a završava se 26.04.2016., Termin je utorkom od 18h d 19h
  • Bachata počinje 08.04.2016., a završava se 29.04.2016., termin je petkom od 18:30h-19:30h
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Kontakt telefon: 064/270 22 19

Slične ponude