1900 din za brazilsko ispravljanje kose Coco Choco keratinom u salonu Primadona! Popust 76%!

8000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Salon lepote "Primadona" pripremili su za Vas fantastičnu ponudu! Iskoristite popust od 76% i uz uštedu čak 6100 dinara podarite sebi oporavljenu, negovanu, sjajnu i pravu kosu svakoga dana! Neka Vaša frizura iz dana u dan izgleda kao da je upravo napravljena u frizerskom salonu!

Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Coco Choco je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekule koje preobražava u mikro granule koje se zatim učešljavaju u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

U salonu lepote "Primadona" možete pronaći i frizerske usluge, različite vrste masaža (anticelulit, relaks, sportska, šiacu), tretmane lica i depilaciju. Dođite i uverite se u kavalitet, ljubazno osoblje i pristupačne cene!

http://www.trajnasminka.rs/


Pitanja

Ljiljana
19.6.2012. 19:44
Mene zanima da li vazi ta cena za sve duzine kose? :))
Kupoman
Da, Ljiljana, za sve dužine kose je jedinstvena cena. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Primadonna

Kalenićeva 1, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude