1900 din za Kompletan servis računara, čišćenje od prašine, reinstalacija sistema sa drajverima i programima za prosečnog korisnika-Smart Servis na Banovom Brdu!

3800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • kompletan servis računara, čišćenje od prašine, reinstalacija sistema sa drajverima i programima za prosečnog korisnika

U našem servisu možete rešiti problem na vašem računaru kako softverski tako i hardverski. U kratkom roku rešavamo softverske probleme, čišćenje virusa i instalaciju i podešavanje antivirusnog softvera, reinstalaciju operativnog sistema, kao i optimizaciju-podešavanje celog sistema. Radimo redovan servis u van garantnom roku vašeg PC i laptop računara, što podrazumeva, čišćenje od prašine unutrašnjosti računara, zamena termalne paste, optimizacija sistema i čišćenje virusa, testiranje memorije i hard diska. Servis hardverskih delova kao i zamena novim i polovnim delovima, ukoliko trenutno nemamo adekvatnu zamenu za vaš neispravan deo, u kratkom roku možemo nabaviti i osposobiti vaš računar. Vrlo često softverski problemi na vašem računaru, mogu da uzrokuju probleme za koje mislite da su hardverski i da se pitate koliko vam se isplati popravka starog kompjutera. Uverite se kod nas, da za malo novca možete povratiti stari sjaj vašem računaru i da ne morate da investirate u novi računar.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Servis računara Smart S

Požeška 93, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 15.1.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Kompletan servis računara, čišćenje od prašine, reinstalacija sistema sa drajverima i programima za prosečnog korisnika!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je poneti odstampan vaučer!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite servis i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno je zakazivanje temrina unapred na 064/036-036-1

Slične ponude