1900 din za kozmetičko izbeljivanje zuba obe vilice novom tehnologijom bez peroksida koja ne oštećuje zubnu gleđ u Tendance Smile Baru na Vračaru! Popust 58%!

4500 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo Za Vas kozmetičko izbeljivanje zuba obe vilice novom tehnologijom bez peroksida koja ne oštećuje zubnu gleđ sa efektom od 3 do 9 nijansi u Tendance Smile Baru na Vračaru! Hit u Evropi, konačno u Beogradu! Izbelite zube jedinom zdravom metodom koja je pokazala jako dobre rezultate. Potpuno nova tehnologija, koja menja stomatolološku intervenciju. Bezbolna i ne oštecuje zubnu gleđ. Izbeljivanje zuba poprima novu dimenziju zahvaljujući razvoju nove tehnolgije izbeljivanja bez peroksida i štetnih hemijskih supstanci. Pošto je metoda prihvaćena u Sjedinjenim Državama i Evropi, što podrazumeva da je prošla sve ateste na kvalitet, kompanija Tendance je odlučila da ovu inovaciju predstavi i u Srbiji.

Korak 1 - Pošto utvrdite nijansu svojih zuba pre izbeljivanja, pomoću palete boja, pristupate pranju zuba četkicom za jednokratnu upotrebu. Zatim nanosite gel za izbeljivanje na gumeni kalup za gornju i donju vilicu.

Korak 2 - Kada završite sa tom fazom, postavite popunjen kalup u usta uz uputstvo savetnika. Najzad, pod zracima led lampe, tretman trajte od 25 do 35 minuta.

Korak 3 - Po završetku tretmana, vadite kalup iz usta i ispirate usta čašom vode kako biste uklonili ostatke gela.  Savetnik ponovo va nijansu Vaših zuba uz pomoć naše palete boja kako biste konstatovali ukupan rezultat.

Izbeljivanje je jednostavan postupak bez opasnosti po desni i zubnu gleđ.  Kvalifikovani predstavnik kompanije Tendance primenjuje postupak sa gelom pomoću elektro luminiscentne led lampe koji traje samo 20 do 35 minuta (ne koristimo UV lampe koje bi mogle oštetiti zubnu gleđ).  Posvetljivanje zuba nije trajno, zavisi od svakodnevnog konzumiranja hrane i pića. Tretmanu se ne mogu podvrgnuti maloletna lica i trudnice. Kod gubitka boje ili mrlja nastalih dekalcifikacijom usled preteranog korišćenja fluora, kao i kod poroznih zuba, rezultat će biti umanjen. Osobe koje genetski imaju sive zube, takođe će primetiti manju razliku (2 nijanse). Izbeljivanje se vrši samo na prirodnim zubima. Sa druge strane, morate dobro da održavate higijenu zuba (zdravi zubi i desni), a savetujemo vam i da očistite kamenac. Ne sme se pušiti ni jesti 4 sata posle tretmana.

http://www.tendancebar.com


Pitanja

Jelena
24.11.2012. 22:01
Imam jednu navlaku, da li je moguce izbeljivanje i te navlake ili ne?
Kupoman
Jelena, može, navlake su za par nijansi svetlije od prirodnih zuba, tako da se neće videti razlika nego će se sve izjednačiti. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Centar Smile Bar,

Trnska 2/6, Vračar
060/602-5251 , 060/602-5252

Vaučer važi

do 27.12.2012.

Napomene

Slične ponude