1900 din za lasersko izbeljivanje zuba bez peroksida u Ušće Shopping Centru! Popust 68%!

5900 DIN
Ponuda je istekla

Iskoristite posetu Vašem omiljenom tržnom centru da sebe obradujte novim, biserno belim osmehom! Iskoristite popust od 68% i uštedite 4000 dinara!

Uklonite dugogodišnje mrlje nastale konzumiranjem kafe, kole, vina, alkohola, cigareta, lekova. Nudimo Vam najbezbedniji način laserskim izbeljivanja vitalnih zuba:  beljenjem zuba sa gelom bez PEROXIDA koji ne šteti Vašim zubima, ne iritira desni, povećava zaštitu od karijesa. Ceo proces je bezbedan i bezbolan i izbeljuje vitalne zube do 12 nijansi!Prvi rezultati vide se posle samo 21 minuta! Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba BEZ PEROKSIDA je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno sigurna i efikasna. Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plavo-zelena laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje i struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube blagim plavo-zelenim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate.Gel je posebno napravljen da reaguje na plavo-zelenu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata! Ponuda obuhvata tri tretmana po 21 minut u jednom danu! Nalazi se u tržnom centru Ušće u pizemlju između Manga i Planet Watcha pored štanda za manikir!

http://www.belizubi.rs


Pitanja

bojana
18.9.2012. 13:33
koliko traje efekat belih zuba?
Kupoman
Bojana, potpun efekat traje mesec dana kada bi ga trebalo tretman ponoviti. Važno je napomenuti da ovaj tretman nimalo ne  oštećuje zube! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Arena Estetik Centar

Antifašisticke borbe 18, Beograd
064/4040-450, 011/3121-860

Vaučer važi

do 24.10.2012.

Napomene

Slične ponude