1900 din za lasersko uklanjanje do sedam manjih ili jedne veće bradavice (visećih ili virusnih) ili kondiloma u poliklinici Dr Rončević na Vračaru! Popust 79%!

9000 DIN
Ponuda je istekla

Kupoman i poliklinika "Rončević" Vam ovom sjajnom ponudom omogućavaju da se brzo, bezbedno i bezbolno oslobodite neugodnih i ružnih  visećih ili virusnih bradavica ili kondiloma!

Promene na telu ispoljene u vidu kondiloma i bradavica  estetski deluju jako neprivlačno, a osim toga mogu da se povrede i inficiraju, a u njima je identifikovan humani papiloma virus što upućuje na mogućnost širenja po čitavom telu i sve to dovodi do zaključka da ih treba lečiti, tačnije obavezno ukloniti! Njihovim uklanjanjem se sprečava njihovo dalje širenje po koži jer su virusnog porekla i lako se rasejavaju. Takođe je veoma bitan i estetski aspekt lečenja jer koža sa papilomima izgleda grubo I neuredno, a njihovim odstranjivanjem se ponovo dobija zdrava lepa koža bez ovih neprijatnih izraslina. Danas postoji puno metoda za uklanjanje promena na koži koje variraju od uklanjanja uz pomoć tečnog azota i elektrokoagulacije do hirurškog uklanjanja. Ove metode imaju puno nedostataka koji se tiču bola, velikog broja tretmana, nelagodnosti, oštećenja okolne kože i ostavljanja ožiljaka, a svima nama je izuzetno važno da sačuvamo svoju kožu koliko god to možemo i u isto vreme da se efikasno rešimo dosadnih promena. Sa napretkom nove tehnologije, najsavremeniji metod koji nam može pomoći je lasersko uklanjanje izraštaja na koži.

Poliklinika "Rončević" na jednom mestu Vam pruža kompletnu uslugu sa izabranim timom lekara specijalista. Tim vrhunskih lekara uz pomoć znanja, iskustva i najsavremenije opreme brine o Vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama!

http://www.ultrazvuk-drroncevic.com


Pitanja

Ivan
2.7.2013. 22:38
Ako se ne varam imam jednu malu grupu kondiloma i 3 samostalna ispod glansa. Da li je dovoljno uplatiti 1 vaucer ili moram prvo doci na pregled..?
Kupoman
Ivane, idite prvo na pregled.:)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Dr Rončević

Baba Višnjina 37, Beograd
011/3447-517, 063/384-940

Vaučer važi

do 17.7.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme poliklinike: od ponedeljka do petka od 09:00 do19:00, subotom od 09:00 do 15:00
  • Kontakt telefon poliklinike: 011/3447-517, 063/384-940

Slične ponude