1900 din za mesečnu članarinu (10 termina) za Cross Fit trening snage, izdržljivosti i brzine sa instruktorom + 10 termina u sauni u fitness centru Soko Fit u centru Beograda! Popust 60%!

4800 DIN
Ponuda je istekla

Crossfit, sport koji zvanicno postoji od (2008) i statisticki je najpopularniji trening/sport u istoriji pre svega zbog velike ciljne grupe koju pogadja jednostavnim vezbama koje su pogodne za sve uzraste i tipove gradje. Sačinjavaju ga olimpijski sportovi (atletika, gimanastika, dizanje tegova, veslanje, biciklizam, plivanje) i vežbe funkcionalnosti ukomponovane tako da se u isto vreme radi na kondiciji, snazi i brzini, sto dalje rezultira povećanim radnim kapacitetom i jačanjem mentalnog sklopa. Mentalni progres se dešava kada usled obimnog treninga naš mozak izlazi iz zone komfora i ima potrebu za zaustavljanjem. Tada se nalazimo na "raskrsnici", ako odustanemo - gubimo, a ako istrajemo - pomeramo tu zonu i rezultat je jačanje mentalne snage!

Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i poletnije. Prve efekte saune videćete na koži. Obilno znojenje čisti kožu bolje od bilo kojeg drugog sradstva. Ono otvara pore i omogućuje da odumrle ćelije i nečistoće koje su duboko u koži izađu na površinu. Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdravi sjaj, bolji tonus i elastičnost!

http://www.facebook.com/pages/Soko-Fit/124155351089639


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Soko Fit

Poenkareova 18,, Beograd
060/555-5786

Vaučer važi

do 23.5.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do subote od 10:00 do 21:00
  • Kontakt telefon centra: 060/555-5786

Slične ponude